Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom ellégé könnyen élvez el . Szerintetek ez miattam lehet vagy nála van valami ?
Figyelt kérdés
Persze ez nem rossz mert ő a női tag . Kb félpercenként elmegy . Én még nem voltam mással szóval nem tudom hogy ez miattam van e vagy nála van valami . Ő azt mondta másnál nem volt ilyen 🤷♂️#szex #Élvesés
2020. máj. 26. 14:08
1/9 anonim válasza:
Akkor király vagy tesó, valószínűleg nagyon szeret, el ne engedd:)
2/9 anonim válasza:
ha kézzel vagy nyelvvel kényeztetem a partneremet ő is elélvez kb 2-3 perc alatt, néha gyorsabban, néha lassabban
korábbi partnereknél ez elég változó volt, volt aki sehogy sem tudott elmenni, még maszti közben sem
3/9 anonim válasza:
Örülj neki, mások annak is örülnének ha évente egyszer el tudnának élvezni.
4/9 anonim válasza:
igen, ha én ilyen hamar elélveznék egy pasival, akkor biztos nagyon jól csinálja
5/9 anonim válasza:
Nos bro' ha még szereted is a lányt, ki is tudtok jönni egymással a mindennapokban akkor megütötted a főnyereményt :)
Az ilyen nőt feleségül kell venni :)
6/9 anonim válasza:
Persze, hogy jót jelent. Nálunk is hasonló, valószínűleg megvan a vonzalom mellett az érzelmi, bizalmi kapocs, ahol teljesen el tudja engedni és átadni magát az élvezésnek. Hajrá!
7/9 anonim válasza:
Szuper!
Megkaptad a vállveregetéseket,
csak fejedbe ne szálljon a dicsöség.
Maradjon is így minden.
8/9 anonim válasza:
Továbbra is figyelj rá így. Én is mindig erre törekszek a lanyoknál. Hálásak érte. Aztán mégis mindig történik valami. De a lwlkesedésem megmarad 😊 F29
9/9 anonim válasza:
Mekkora a farkad mérete?
És vér vagy hús péniszed van?
Mert ez a kettő szerintem fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!