Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek többségének miért olyan pasik kellenek párkapcsolatra, akik sz*rba sem veszik őket?
Ismerősök között, és ismerkedés során is rendszeresen ilyen történetekbe botlok:
- Az exe megcsalta, mégis összejöttek még egyszer.
- Már kétszer szakítottak, mert nem működött, mégis összejöttek harmadjára.
- Undorító stílusban szakított vele, mégis fut utána és vissza szeretné szerezni.
- Sokszor paraszt volt vele, de ő annyira szerette...
Én alapvetően egy nagyon kedves, és rendes embernek tartom magam, aki nem csalna meg soha senkit, mégis azt kapom állandóan, mégis azt kapom állandóan, hogy jajj nagyon jól nézel ki, nagyon szívesen szexelnék veled, meg egyébként jófej is vagy, jól elvagyunk, de bocsi nincs meg a plusz, úgyhogy kapcsolatot nem szeretnék.
Azért, mert aki megbízható, aki hűséges és aki tud szeretni, az unalmas sajnos.
Izgalomra vágynak, és ezt egy fix kapcsolatban nem (mindig) kapják meg.
De ez a "aranyos vagy " szöveg a lekoptatások között ma nagyon megy.
De ne izgasd Magad, mert tuti jön, aki majd értékel és nem alkalmit akar, hanem tényleges szereteten alapuló, nem két hetes, hanem tartós kapcsolatot.
Exekkel pedig nem érdemes újrakezdeni, minden hiba megint előjön, sőt hatványozottan.
Nem kell ezt így a melegekre sarkítani.
Csajok ugyan ilyenek.
El kell engedni az ilyet. Akik álom világban akarnak élni, csak tessék. :) Majd mikor egyedül maradnak, akkor megbánják a dolgokat. Jaj, mennyi embertől hallottam már, főleg a halálos ágyán, hogy ezt megbánta, azt megbánta. Legtöbb esetben mindig az jön elő, hogy "bánom, hogy nem tanultam", illetve, hogy "nem törődtem másokkal", "nem bocsátottam meg" stb. Szélhámos emberek mindig egyedül maradnak a végén. Szóval ne rágódj ezen. Mi fiatalok mindig azt hisszük, hogy nem öregszünk meg, időnk, mint a tenger. Aztán jön a felismerés sokakban, hogy mennyi mindent elbasztak. Viszont akkor már késő. 😀
Ne aggódj ezen, legalább ki lehet szűrni a kamusokat. Az, aki tényleges párkapcsolatot akar, az nem fog anyagiak alapján dönteni, sem pedig csak a kinézet alapján. Nyilván számít a külső is, de a tartósságban a belső tulajdonságok számítanak. Hiába néz ki valaki "tökéletesnek". Lehet, hogy olyan belsővel rendelkezik, ami lerombolja még azt is. Saját tapasztalat.
Kölcsönös őszinteség, bizalom, áldozathozás a fontos egy párkapcsolatban. Ha ebből hiányzik 1 is, akkor halálra van ítélve az egész. Ez tarthat hosszú éveken keresztül is, de a végkifejlett mindig ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!