Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megkérem az egyik haveromat, hogy dugjon meg, akkor mit fogok érezni a szex közben? Jó érzés lesz ahogy a fenekemet csinálja?
Csak mert láttam pár ilyen szexvideót, ahol az a srác akit dugtak, az nagyon hangosan nyögött.
Ő élvezetből nyögött vagy mert fájt neki?
Én már ujjaztam magam párszor, de olyan semmilyen érzés volt. Nem fájt, nem volt kellemetlen, de olyan hű de jó sem.
Igazi farokkal is ilyen érzés? Vagy azzal másabb?
#11-es megkérdeztem a haveromat és nemet mondott
szóval ...
#12-es tényleg olyan rohadt jó érzés igazi farokkal? akkor annyival jobb mint ujjal vagy műpénisszel?
#13 Igen jó érzés, az emberi bőrt, keménységét a pénisznek nem lehet lemodellezni és átemelni egy műdologba.
Jók azok is, ha nincs más. :)
Én biszexként hármasban éltem át először, barátnőmmel és egy sráccal. Első együttlétnél csak orál volt a sráccal. Második alkalommal úgy terveztük, előbb dildoval és csak utána igazival, de a lendület hevében nem játszott a dildo. Mindenki mindenkivel orál és annyira beindultunk, hogy hátulról behatolt. Soha nem gondoltam volna, de nagyon hamar pár pillanat alatt elélveztem a szerszámom érintése nélkül!
A prosztataorgazmusról halottam, de egyedül vagy barátnőmmel, doldóval nem volt ilyen élményem. Azt is élveztem, de akkor mindig a farkam verésével értem el a csúcsra.
Néha sikerül azóta is, de ez az első élmény volt a legizgalmasabb, legjobb!
(mielőtt kérdezné valaki, 18 centis volt a srác mérete. Kettesben is voltunk többször, akkor is volt ilyen prosztata orgazmusom vele, de más pasival is sikerült, ahogy női partnerrel dildoval is)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!