Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha megkérem az egyik haveromat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megkérem az egyik haveromat, hogy dugjon meg, akkor mit fogok érezni a szex közben? Jó érzés lesz ahogy a fenekemet csinálja?

Figyelt kérdés

Csak mert láttam pár ilyen szexvideót, ahol az a srác akit dugtak, az nagyon hangosan nyögött.

Ő élvezetből nyögött vagy mert fájt neki?

Én már ujjaztam magam párszor, de olyan semmilyen érzés volt. Nem fájt, nem volt kellemetlen, de olyan hű de jó sem.

Igazi farokkal is ilyen érzés? Vagy azzal másabb?

2021. ápr. 5. 23:04
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
#20-as ha szeretnél :P benne vagyok :P
2021. dec. 30. 16:43
 22/24 anonim ***** válasza:
82%
Hát, ha ez ilyen egyszerű lenne, hogy valaki földobja a lehetőséget és máris az ideális férfi lecsapja... De -igaz, ami igaz- ha valaki nem indul el az úton, nem is fog soha célba érni.
2021. dec. 31. 14:32
 23/24 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező, hány éves vagy? :)
2022. aug. 15. 21:46
 24/24 anonim ***** válasza:
Megdugtak azóta?
2024. jan. 24. 18:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!