Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért kell a világ tudtára...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell a világ tudtára adni, ha valaki meleg?

Figyelt kérdés
Még mielőtt leírnátok, hogy homofób vagyok, jelzem, hogy jómagam is meleg vagyok, de ezt akkor sem értem. Fontos az elfogadás, fontos, hogy egyenlő jogaink legyenek, de miért szükséges ország-világ előtt kikiálltani, ha valaki meleg? Nekem a munkahelyemen sem tudják és nem azért, mert szégyellem, hanem úgy gondolom, hogy ehhez senkinek semmi köze nincs. Mindenkinek van magánélete, ami másokra nem tartozik. Szerintem a tettei alapján kell valakit megítélni és nem a szexuális orientációja alapján. Itt most nem azt értem, hogy teljesen titokban kéne élnünk, de egyesek már bemutatkozáskor beközlik, hogy ők melegek.
2021. ápr. 2. 07:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
83%

Attól függ. Ha valakinek @instapride42 az insta neve és tele van k**va szivárvánnyal és csak ez lehet a beszédtéma, akkor én is letagadom hogy meleg vagyok. De valaki még akkor is annak szánja, hogy ha valaki rákérdezne és elmondja, ebből a szempontból meg egy pici túlreagálást érzek.

19/f

2021. ápr. 3. 11:05
 22/26 anonim ***** válasza:
70%
#21-es vagyok: Szerintem nem baj ha valaki az utcán csókolózik, legyen az meleg, bi, hetero, sajtkenyérfa.
2021. ápr. 3. 11:09
 23/26 anonim ***** válasza:
11%

"#21-es vagyok: Szerintem nem baj ha valaki az utcán csókolózik"

Akár hetero, akár meleg, semmi keresnivalója a szexualitásnak az utcán!

De hát magyarázhatom én, hiszen látszik, hogy nem csak hogy nem érdekelnek a körülötted lévő emberek, de szerintem még élvezed is, hogy bosszantasz vele másokat...

2021. ápr. 3. 17:07
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
#23: nem azt mondtam hogy mindenki dughat az utcán, a csókolózás és a smárolás között azért van különbség. Egyébként kösz hogy kiforgattad a szavaimat, miközben előtte azt írtam, hogy a mindenhova-kiírom-a-szexualitásomat provokálás ugyanolyan gáz :)
2021. ápr. 3. 18:13
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Én sem nyomom mindenki arcába, de nem is szégyen ként tekintem. Pl ha munkahelyen rákérdeznek hogy van e párom akkor megmondom hogy van vagy nincs, ha meg kérdik úgy hogy van e barátnőm akkor elmondom hogy nem nőkhöz vonzódom. Ezzel elkerülöm azt ha egy kolléganő kérdi akinek tetszek, hogy ne reménykedjen, valljuk be vannak nagyon rámenős nők, egyszer volt egy kollégánőm amikor még nem vállaltam fel ennyire, akkor nem volt senkim és ő tudott róla és egyfolytában flörtölt velem, szemezet. Engem nagyon zavart hogy hazudnom kellet minden alkalommal, pl egyszer arra kérdezett rá hogy milyen tulajdonságokat keresek egy nőben, és egyfolytában ilyen dolgokkal zaklatott, nagyon kellemetlen volt hogy meg kell hazudtoljam magam, és nem csak ez hanem neki is hamis reményt adok,pedig eközben találhatna magának valaki mást. Amit te írtál hogy ez nem tartozik másokra, ez csak részből igaz, ha nem szeretnéd elmondani akkor jó, viszont ha elmondod akkor sincs vele semmi baj, a heterok is egyfolytában szoba hozzák a párjukat, és ezt nem tekinted arcba nyomásnak? Nem, miért is? Ja mert heterok. És én csak azért nem mondhatnék el egy sztorit a páromrol a munkahelyen mert meleg vagyok? Ami a instát és a többi ilyen platformot illeti, mindenki azt ír tesz ki amit akar és nekünk semmi közünk hozzá, a heterok azért nem írják ki hogy hetero a bioba, mert belőlük van a többség ez felel meg a társadalmi normának. És ha valaki ki írja a korát és a hogy milyen nyelvet tud miért ne írhatna oda a szexualitását? Mégis őt tükrözi a instája, néha hamis képet fest magának valaki, de ehez sincs semmi beleszólásunk. Amúgy olyan nem létezik amit leírtál, még pedig hogy: "szia, én vagyok xy és meleg vagyok" hol halottál ilyenről? Ez lenne a arcodba nyomás, de ilyen nincs.
2021. ápr. 4. 00:29
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem megéri harcolni azért nektek, hogy ne bántsanak érte, ha a párotokkal kézenfogva sétáltok/szájrapuszit adtok az állomáson, stb. És megtanítani társadalomnak, hogy normális dolog, ha valaki így boldog, hát legyen. Hogy a szülők ne tagadják ki a coming outoló kölyküket, hanem ugyanolyan szeretettel bánjanak vele.
2021. ápr. 5. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!