Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert kell lanyosan beszelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert kell lanyosan beszelni afektalni stb ?

Figyelt kérdés
Nem ertem azokat a melegeket akik noiesen mozognak, ferfiassag kis szikrajat se mutatjak, és meg nyavognak is, aki magara ismer aruljatok el miert jo ? Szamomra nagyon kiabrandito... vagy ezzel csak en vagyok igy ? Szinten meleg..
2021. márc. 29. 18:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
71%

#9 egyáltalán nem sértő, rám például teljesen igaz, amit írsz, magam is így gondolok magamra.

(#8)

2021. márc. 29. 23:32
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Van aki ilyen, de nem melegek között is. Nem kell elfogadnod, hagyd őket, keress olyat, aki neked tetszik. Ennyi.
2021. márc. 30. 11:02
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ők nem direkt csinálják, ha meg is kérded tőlük hogy miért viselkednek „b*zisan" ők nem értik miről beszélsz mivel ők csak magukat adják, ez nem játsszák meg ők egyszerűen ilyenek. Ezt nem lehet befolyásolni. És szerintem ez teljesen rendben van, én inkább azt nem értem meg hogy hogyan létezhet olyan meleg aki elítéli például a transzneműeket mondván „ ők csak figyelemre vágynak, és csak játsszák az egészet nem is igazi nők/férfiak, ez csak választás kérdése" ugyan azt csináljátok amit velünk melegekkel a homofóbok, ők is azt mondják hogy mi ezt választottuk és a többi hülyeségeket. De összes elő meleg (aki elfogadja magát) tudja hogy ezt nem a mi döntésünk. Akkor miért kell gyűlöletet terjeszteni? Pl ha egy srác be festi a körmét akkor mit kell elítélni? Az csak festék, mi határoztuk meg hogy csak lányok használhassák egy társadalmi normát csináltunk belőle. Vagy pl a rózsaszín sokan azt mondják hogy ez női szín és a kék a férfi szín, tudtátok hogy ez még nagyon régen pont hogy fordítva volt beállítva? És azért határozta el a társadalom ezt hogy a szülőknek második gyermeknél (ha más nemű gyerek születik ) akkor más színű ruhákat vegyen a második gyereknek, egész csak a pénz miatt történt. Fogjátok már fel magatokat!
2021. márc. 30. 22:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!