Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miert kell lanyosan beszelni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert kell lanyosan beszelni afektalni stb ?

Figyelt kérdés
Nem ertem azokat a melegeket akik noiesen mozognak, ferfiassag kis szikrajat se mutatjak, és meg nyavognak is, aki magara ismer aruljatok el miert jo ? Szamomra nagyon kiabrandito... vagy ezzel csak en vagyok igy ? Szinten meleg..
2021. márc. 29. 18:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
69%
Én sem értem, de valakinek ez jön be. Én férfit akarok. Ha nőt akarnék, akkor hetero lennék.
2021. márc. 29. 18:10
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Néhanyan erősen rájátszanak erre, páran pedig tényleg ilyenek. Nekem inkább a férfias srácok jönnek be.
2021. márc. 29. 18:24
 3/13 anonim ***** válasza:
85%

Sok meleget ismerek, de egyik se csinálja ezt a valóságban.

A média szereplőrie, gondolsz

megjátszák magukat hogy mindenki tisztában legyen vele hogy ők különleges emberek 🌈🤩😂😂😂

2021. márc. 29. 18:36
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
Több oka lehet, pl nők nevelték fel, ilyen nők a példaképei vagy azt gondolja magáról hogy így vonzóbb. Én is a férfiasabb pasikat szeretem de barátaim között vannak ilyenek és vannak sikereik is pasikkal tehát van akinek bejön. Emiatt nem érdemes lenézni senkit.
2021. márc. 29. 18:58
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Van aki egyszerűen ilyen és nem is akar megfelelni a társadalom tipikus férfi képének nincs ezzel semmi baj. Mindenki merjen önmaga lenni szerintem.

A megjátszáshoz meg: sok olyan hetero meg meleg férfi is van aki a macsóságot játsza meg, na az sem áll jól.

2021. márc. 29. 19:09
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak a hangom magas, meg elég fiatalos arcom van, de ezt nem szándékosan csinálom. Nem tudok mélyebb hangon beszélni.
2021. márc. 29. 19:39
 7/13 anonim ***** válasza:
14%
rájátszanak direkt, feltünési viszketegségük van
2021. márc. 29. 20:06
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

nekem nincs feltűnési viszketegségem, sőt, szeretnék férfias lenni, mégis sajnos többször mondták már, hogy b@.zis a hangom, a mozgásom. teljesen akaratlanul, sőt, anélkül, hogy tudatában lennék.

és valóban van egy komplex női énem is a férfi énem mellett lélekben.

2021. márc. 29. 20:09
 9/13 anonim ***** válasza:
21%
Annak a sok embernek - akik bezsúfolták maguk a meleg kategóriába - jelentős hányada valójában transznemű nő. Ennyi. Teljesen hibás megközelítés, hogy a transzneműség ott kezdődik, hogy valaki át akarja operáltatni magát. Az csak egy rendkívül szűk réteg, de a többi "feminim fiú" pszichológiai értelemben ugyanúgy nő.
2021. márc. 29. 22:14
 10/13 anonim ***** válasza:
92%

"Annak a sok embernek - akik bezsúfolták maguk a meleg kategóriába - jelentős hányada valójában transznemű nő."

-ezt mégis honnan veszed? feminin srác vagyok, néha még a körmöm is festem de egyáltalán nem érzem magam transz nőnek vagy hogy rossz testbe születtem volna. amit mondasz hülyeség és sértő mind a meleg srácoknak mind pedig a transz nőknek.

2021. márc. 29. 22:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!