Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy védhető ki egy erőszakos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy védhető ki egy erőszakos partner és egy erőszak?

Figyelt kérdés

Olvastam itt egy kérdést:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__homoszexualitas_..

Elgodnolkoztam rajta. Én nagyon vékony vagyok és aktív. És ennek ellenére én is volt, hogy 1-1 talin elgondolkoztam, hogy vajon az lesz-e a story mint amit megbeszéltem a másikkal. Mi lehet szerintetek a megoldás hogy elkerülje az ember a bajt?

Veletek történt esetleg bármi rossz?

2021. márc. 26. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Huh. Durva storyk. Én mindig elküldöm a legjobb barátomnak a címet ahova megyek pl. Ha nem írok 2-3 órán belül vagy nem ér el akkor tudja... Azonban szerintem ritka az ilyen eset.

Én tiniként csak zsarolás áldozata voltam, de az megint más story. Ott a gimiben jött rá 1 srác, hogy meleg vagyok mert látott társkeresőn. Aztán ő zsarolt be, hogy kényeztessem amikor akarja. Én 15 voltam ő 18. Fél éven át kellett megtennem... Erőszak volt? Nem. De mégis hisz azért tettem, hogy ne mondja el a suliba. Alapba le nem szoptam volna a srácot, mert nem volt a zsánerem és amúgy se szeretem a nagy méretet szopni. A sors fintora, hogy végül az exem (aki tudta ezt a storyt is) terjesztette el a sulimban mert szakítottam vele a sok pia és a füvezései miatt. Szóval ez valahogy kísértett engem. Azonban erőszakos partnerem sose volt szerencsére. Olyan inkább hogy nem volt korrekt.

Pl: Megígérte hogy nem élvez a fenekembe és mégis. Ugyanez a számba élvezéssel. Vagy aki hívott egy havert is hogy szexeljünk hármasba. Végül belementem mert nem volt ronda csak bántott hogy nem beszéltük meg előre. Ilyesmik voltak inkább.

2021. márc. 26. 11:49
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Jó emberismerettel védhető ki. Ha bármi erőszakosra, a kontroll elvesztésére utal akkor skippeled az illetőt nem is találkozol vele. A másik hogy kiállsz magadért. Akármilyen testalkatú is vagy, határozottan megmondod hogy na most vagy elmész, vagy fel lesz jelentve. Ha látja rajtad nem a levegőbe beszélsz akkor visszalépnek, nem annyira keménylegények a valóságban az erőszakos figurák mint amennyire a testi fölényük alapján azt hiszik (csak a gyengébbel szemben mernek azok lenni, meg akiről azt hiszik meg tudják törni az akaratát).
2021. márc. 26. 12:58
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs más,rúgd keményen tökön.
2021. ápr. 29. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!