Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi rabok a börtönben, akik tényleg megdugnak (erőszakolnak) másokat, azok valóban melegek?
Úgy értem, hogy az elhíresült tusoló meg a szappan mondás, amiből sok film is gúnyt űz, annak egyáltalán van valóságtartalma? Börtönökben tényleg gyakran történik ilyen? Mármint nem kizárt, hogy soha sem, de gondolom aki full hetero, az is dugna más pasikat a börtönben? Vagy egy idő után képes annyira kanos lenni egy férfi, hogy neki már mindegy, csak dugja be valahova? Azért gondolom az sem mindegy, hogy hova, ha egy nagyon dagi tagról van szó, arra csak nem cuppannak rá. Vagy igen? Mi a véleményetek ezzel kapcsolatban?
+ egy nagyon durva kérdés a végére, de azért valós: Passzivok ha ti börtönben lennétek tegyük fel és egy tényleg vonzó férfi megkörnyékezne, akkor eljátszanátok, hogy szenvedtek, vagy kifejeznétek neki valahogyan, hogy ez nem rossz, legyen gyakrabban is ilyen akár?
Mivel dugtad meg őket? Ez a hozzászólás a nap vicce. 😂
Bebukottak...
Ajánlom mindenkinek megnézni ezt a dokumentumfilmet.
Bár nyilván valóan már mások a körülmények és a viszonyok, nagyon sok dolog amit elmondanak benne a mai napig érvényes.
Ugyan akkor vannak biszex ill.homokos zsiványok, akik élvezetből is csinálják, persze ez ritka, de előfordul. Ha egymásra is találnak, nem biztos, hogy a zárkaközösség eltűri.
Smasszer vagyok, tudom, miről beszélek.
Ha valakinek még lenne kérdés, szívesen válaszolok.
8#-as vagyok, bocs, a helyesírási hibákért!
Korán van még. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!