Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Társkeresőn ha idősek írnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn ha idősek írnak, akkor válaszolsz nekik valamit?

Figyelt kérdés

Huszonéves vagyok, de megtalálnak rendesen a 50+ és 60+-osok.

Ilyenkor érdemes nekik megírni, hogy fiatalabbakat keresek?

Vagy elég ha ignorálom?

2021. márc. 21. 22:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
88%
Hiába határozod el, hogy te olyan udvarias leszel, hogy mindenkinek nekiállsz válaszleveleket fogalmazgatni... az ötvenedik után eleged lesz belőle, és nem csinálod tovább, időd sincs rá. Tudod, mit? Nem kell eljutni az ötvenedikig, kezdd el most...
2021. márc. 22. 22:23
 12/13 anonim ***** válasza:
76%

Mikor pár éve ismét regisztráltam egy társkeresőre, akkor leírtam,hogy 30 és 44 között ismerkednék.

És ennek ellenére, 19 és 26 közöttiek írtak rám, és mindegyik szexért.

Pedig azt is világosan leírtam,hogy kapcsolat,párkapcsolat érdekel csak.

Mindenkinek visszaírtam,mert így korrekt, a nemet is le kell írni. Na, ekkor lettem vén g... és hasonló, aki érezze megtisztelve magát,hogy szóba állnak vele.

Mivel nem vagyok aggastyán kinézetű, sem mentalitású így nem érzem,hogy meg kéne húznom magam egy sarokban :)

De az igaz,hogy annak érdemes írni, akinél van konkrét kor. Ha nincs,akkor pedig a kortársaim is figyelembe vehetnék,hogy egy tini, vagy huszonéves nem ránk vár,nem vagyunk neki célközönség.

Mondom ezt úgy, hogy a fiatalokkal nagyon jól kijövök, minden téren.De nem nyomulnék senkinél sem.

52 F

2021. márc. 23. 07:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha értelmesen ír, akkor értelmesen válaszolok. Ha bunkó, vagy alpári, akkor csak szimplán letiltom. Attól, hogy valaki (jóval) idősebb, attól még ugyanúgy megérdemli az alapvető tiszteletet.
2021. ápr. 4. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!