Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a Grindrn és Romeon sok meleg?
Budapesten esik meg leginkább.
Beszélek velük, találkozni akarnak, úgy tűnik ugyanazt akarjuk, szexrandi, utána egyszercsak nem ír tovább.
De úgy a beszélgetés közben szakítja meg. És olvassa. Nem tilt le. De tudomást sem vesz róla tovább.
Nem kevésszer esik meg.
Jó pasikkal is.
Ő is rajta volt. Látta a képeim is, testkép, minden, még akkor is rajta volt, hogy találkozzunk, tehát nem ezzel lehet a baja.
Azért kérdező, mert valószínűleg nem nézel ki olyan jól, mint te azt gondolod magadról és ők udvariasságból ezt nem akarják megmondani. Helyette belemennek a taliba, azt remélve, hogy majd elfelejted.
Én is ezt szoktam csinálni, és ugyanúgy velem is sokszor csinálják. Viszont én veszem a jelet, míg mások általában nem.
4.
Ekkora tahóságot.
Ha nem tetszek neki írja meg vagy ha bármi miatt nem akar írja meg.
Egyébként nem a külsőm a gond mert a testképcsere után még beszélgettünk pár percig és akart találkozni.
MIndhárom kb. egy tíz-tizenöt perces beszélgetések voltak.
És egyszercsak nem volt több válasz.
Ha nem nézek ki anynira jól hogy neki tetszek akkor mondja azt, az is ezerszer jobb.
Így számolok vele, készülök rá, úgy alakítanám a napot meg minden.
De te miért csinálod ezt? Ez még megalázóbb és fájóbb mintha megmondanád nyíltan.
Nem ilyen kódolt jelek kellenek amik valójában tahó dolgok hanem megmondani.
Vagy mondani más kifogást de valahogy megmondani hogy nem akar vagy nem tud találkozni.
"De te miért csinálod ezt?"
Azért csinálom ezt, mert ő aláveti magát ennek. Lenne szíves a saját kategóriájabeli fiúkra ráírni, és akkor nem lenne ilyen probléma.
Vagy rakjon ki képet. A képpel rendelkezőknek mindig megmondom az elején, hogy nem jön be. De amikor kép nélkül kérdezgeti, hogy mikor érek rá meg mit szeretnék csinálni, akkor elmehet a jó büdös p.csába az utólag küldött képével.
8-as, te a 4-es vagy?
Én képpel vagyok fenn, arckép a profilban , nem is egy, a beszélgetés során pedig természtes hogy mutatok testképet is, ha meg szexrandiról van szó akkor XXX-t is cserélünk.
Kép nélkülinek én sem írok, de ha mutat privátban az elején akkor ugyanaz mintha lenne kint képe.
Mi az hogy saját kategóriájabeli fiúknak írni?
Ha nem vagyok szerinte elég jó ő hozzá akkor írja meg azt vagy rázzon le más kifogással.
De nem ezt tették, épp ez a baj. Pesten ez ekkora divat lett?
Amikor mutattam képeket magamról, XXX-t is, akkor még egy darabig írt és akart találkozni.
Igen, én vagyok mindkettő.
Nézd, ha jó kérdéseket tesznek fel, én mindig megmondom az igazat.
Ha küld képet az elején és megkérdezi, hogy ismerkedünk-e, akkor megmondom neki, hogy nem.
Ha viszont nem teszi fel a kérdést, csak beszélgetésbe elegyedünk, akkor miért kéne megmondanom, hogy nem tetszik? Lehet nem is szex miatt írt, csak beszélgetni akar. Ebben az esetben már előfordulhat, hogy utólag hazudok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!