Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért csinálja ezt a Grindrn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a Grindrn és Romeon sok meleg?

Figyelt kérdés

Budapesten esik meg leginkább.

Beszélek velük, találkozni akarnak, úgy tűnik ugyanazt akarjuk, szexrandi, utána egyszercsak nem ír tovább.

De úgy a beszélgetés közben szakítja meg. És olvassa. Nem tilt le. De tudomást sem vesz róla tovább.

Nem kevésszer esik meg.

Jó pasikkal is.

Ő is rajta volt. Látta a képeim is, testkép, minden, még akkor is rajta volt, hogy találkozzunk, tehát nem ezzel lehet a baja.

2021. febr. 28. 10:03
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
0%

#10 vagyok még mindig

Ahhoz képest, hogy én is rendszeresen találkozok ilyen emberekkel, kevés ember ismeri be rajtam kívül, hogy ő is ezt csinálja.

Szóval most legyen az, hogy jelentkezik még rajtam kívül itt két ember, aki beismeri, hogy néha otthagyja szó nélkül a beszélgetőpartnerét.

2021. febr. 28. 12:01
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha kert dickpic-t, akkor csak igy maszturbal.

Maskulonben egyszerre ot masikkal beszel meg randit, es menetkozben kiestel a versenybol. Heterok is csinaljak.

2021. febr. 28. 12:35
 13/28 Perverzsrac94 ***** válasza:
80%

A meleg társadalom ilyen.

Vagy kiveri a képeidre és az orgazmussal elszáll a kedve is, vagy mert egy határtalan bunkó :) És egyre több ilyen van.

Mert azért lássuk be, szó nélkül eltűnni, akár bejön a másik, akár nem,az ritka rossz modorra vall. Egy úriember mindig megmondja.

2021. febr. 28. 12:38
 14/28 anonim ***** válasza:
16%

szerintem meg ha valaki szó nélkül lelép, abból az otthagyott félnek illene tudni, hogy azért hagyták faképnél, mert esetleg unalmas vagy ilyesmi

miért kell ezen kiakadni? ha szó nélkül otthagynak, az akkor azt jelenti, hogy nem érdekled, ilyen egyszerű

miért kéne egy vad idegen gyereknek magyarázkodnia egy másik idegennek, hogy miért nem ír vissza?

nem vagyunk egyformák, elkéne fogadni és nem ezen hisztizni

amúgy meg a Pesti emberek mindig is furák lesznek, ne próbáld megérteni őket, ilyenek és kész, kerüld őket, jobban jársz úgy

2021. febr. 28. 13:51
 15/28 anonim ***** válasza:
88%
Gyorsan kiveri, oszt jónapot. Neten lassan csak ez megy már. Persze majd leszek türelmes, meg várom az ezrediket, hátha normális és talizunk és biztos kapcsolat lesz belőle, ja. Lesz@rom én is az egészet már, pont ezek miatt!
2021. febr. 28. 16:19
 16/28 anonim ***** válasza:
88%

Találkozni soha nem is akartak, csak fenn tartják addig az érdeklődésed míg meg nem kapják a fotókat, nem mondanám őket melegeknek.

Ez egy külön faj.

2021. febr. 28. 16:44
 17/28 Noren1989 ***** válasza:
70%

Làtom, nem értitek a vàlaszom, pedig nem egy atomhasítàs.

Akivel beszélgettek, képcseréztek, valszeg csak "kívàncsi hetero", ergo fantàziàl,de nem lép a tettek mezejére.

2021. febr. 28. 16:58
 18/28 anonim ***** válasza:
88%

Én két dolgot tudok kiemelni hogy mi lehet a háttérben: a felszínesség és a konfliktuskerülés.

Felszínesség alatt azt értem, hogy mivel részben/egészben anonimitásban van egy ilyen profil tulajdonosa ezért nem igazán kell foglalkoznia azzal, hogy milyen hatása lehet annak amit tesz. Ide tartozik az is, hogy aki gyorsan, kanosan, spontán keres szexet, azt nem igazán érdekli a másik fél, ő kielégülést keres és erre a másik fél egy "eszköz". Így sajnos inkább eszközként is kezeli, mint hús-vér emberként akinek érzései, gondolatai vannak. Szintén ide sorolható a "lustaság", tehát ha valakire sokszor ugyanúgy írnak rá az megunja hogy mindig visszaírjon egy nemleges választ.

A konfliktuskerülés részét szerintem nem nagyon kell magyarázni, sokaknak egyszerűbb és "kedvesebb" megoldásnak tűnik ha nem mondja ki direkt módon hogy nem jön be neki a másik vagy talált másik partnert akivel lefixálta a randit. Közrejátszhat egyfajta tartás attól hogy ha ő le is zárná a beszélgetést egy nemleges válasszal a másik majd mégis folytatja, akár önmagából kifordulva, agresszívan lép majd fel.

Sokan emlegetik a kamus, maszturbáló alakokat is, de nekem inkább az a sejtésem hogy az előbbi kettő jól lefedi a nagy részét a nemválaszolós csoportnak, de persze nem lehet sose tudni hogy ki és miért ül a profil mögött. (Nekem is van titkosabb profilom, amit nem feltétlenül rendes társkeresésre használok, hanem mondjuk blokkolások megkerülésére, stb.)

Valójában viszont kár ezen leragadni, az emberek egy része a fentebb említett ghostingoló technikákat alkalmazza és nem fog ezen változtatni. Én személy szerint szeretek mindig az elején direkt módon rákérdezni egy eldöntendő kérdéssel, és ha elhalkul a túloldal, akkor sem félek még bekérdezni párszor. De annak ellenére, hogy rettentően zavar hogy nem értem miért fordít valaki a kérdésben is bemutatott módon hátat, többnyire tovább tudok lépni, még ha értetlenül is. Mert mást gyakorlatilag nem tehetsz, nem lehet hónapokig zaklatni valakit hogy válaszoljon már, mert az sem normális. (Been there, done that gyengébb pillanataimban.)

Egyszerűen arról van szó hogy más háttérrel rendelkeznek emberek és normálisnak tartják vagy leszarják hogy gáz-e, amit csinálnak.

2021. febr. 28. 18:02
 19/28 A kérdező kommentje:

4 8 10 11

Beszéltél itt már sok mindenről.

Hogy nincsen kinn képem meg hogy csak beszélgetni kezdek, stb...

NEm.

Nyíltan leírom mit akarok és nem dickképpel kezdek.

14-es is te vagy?

Ha nem akkor is ugyanazt írom neki:

Nem kell magyarázkodnia.

Miért lenne az magyarázkodás hogy válaszol, hogy nem engem keres.

Az nem magyarázkodás, csak megírja a tényt.

A kettő totál más. Magyarázkodást sosem várok. Indok sem kell, hogy miért nem engem keres.

De írja meg.

Amúgy pedig azért kell "kiakadni" (bár ez erős szó) mert nem gyakran vagyok Budapesten, vidéken kevesebb a meleg sokkal.

Ilyenkor próbálok beszervezni valakit vagy valakiket (nem hármas).

És persze nem úgy hogy bári jó.

Nyilván nézzen ki jól, de Budapesten sok időm nincs.

2021. febr. 28. 20:20
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ő küldött magáról kamus képeket? Lehet, hogy ettől a ponttól kezdve már biztos lenne a lebukása.

Célszerű kamerával is ismerkedni, mielőtt valóban találkoztok. De az arc mutatását ilyenkor sokan óvatosságból nem vállalják. (Vagy nyaktól fölfelé, vagy nyaktól lefelé, de egyszerre nem. Az óvatosságot lehet méltányolni.)

2021. márc. 1. 09:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!