Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a Grindrn és Romeon sok meleg?
Budapesten esik meg leginkább.
Beszélek velük, találkozni akarnak, úgy tűnik ugyanazt akarjuk, szexrandi, utána egyszercsak nem ír tovább.
De úgy a beszélgetés közben szakítja meg. És olvassa. Nem tilt le. De tudomást sem vesz róla tovább.
Nem kevésszer esik meg.
Jó pasikkal is.
Ő is rajta volt. Látta a képeim is, testkép, minden, még akkor is rajta volt, hogy találkozzunk, tehát nem ezzel lehet a baja.
Hogyha megmondom, hogy valaki nem tetszik, 99%ban az alábbiak történnek:
1) A k.... a.... akkor minek hitegettél te senki (ez egy 2-3 perces beszélgetés után a legviccesebb).
2) Te is csak olyan f...sz... b... vagy mint a többi csak a jó test kell a belső nem érdekel.
3) Hát gondoltam, hogy nem fogok tetszeni jajj mert én ilyen szerencsétlen vagyok jajj én sose fogok találni senkit stb.
4) Akkor van az a típus, aki ha vki nem akar talizni vele, akkor az biztos kamus, és csak f...verni van a gép előtt 😄
5) Jajj de hát gondold meg mert ilyen meg olyan jól csinálom nem tudod mit hagysz ki na gondold meg na na
Stb.
Na ezért nem mondok inkább semmit.
24F
Ja bocs van még a:
6) 20.000ért se?
😄😄😄
Igen, vannak ilyen emberek, én is találkoztam már nem is eggyel.
De akkor is ezerszer jobb ha megírja, aztán a ha másik nem hagyja békén le lehet tiltani vagy bármi.
De a nem válaszolás, eltűnés, miközben online van a legrosszabb megoldás amellett, hogy hatalmas tahóság is.
Grindrn nincs profilnév és nem is tudsz rám keresni.
Amúgy pedig azt nem tudod megmondani hogy NEKIK mi volt az okuk
Ezek jutottak eszembe:
1. Nagyon nagy a kínálat, a választási lehetőség.
2. Az internet személytelensége.
3. Felizgultan, miközben pl. a farkát veri könnyen tesz elhamarkodott kijelentéseket.
Amit később szégyell beismerni.
4. Félnek, nehogy megbántsák a másikat.
5. Félnek egy esetleges konfliktustól, nem lenne energiájuk rendezni.
6. Lehet, hogy időközben találnak számukra jobban bejövőt, és félnek megírni, hogy bocs, téged most a talonba raklak, majd előveszlek, ha pillanatnyilag nem találok jobbat.
7. A jelenkori korszellem nem kedvez az egyességnek. A full hoch egyenes emberek könnyen lehet, hajléktalanként végzik, míg a gerinctelenek élik világukat.
8. Nem erősségük a kommunikáció.
Kinek mi a véleménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!