Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Társkeresőn ha idősek írnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn ha idősek írnak, akkor válaszolsz nekik valamit?

Figyelt kérdés

Huszonéves vagyok, de megtalálnak rendesen a 50+ és 60+-osok.

Ilyenkor érdemes nekik megírni, hogy fiatalabbakat keresek?

Vagy elég ha ignorálom?

2021. márc. 21. 22:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem ne érezd magad kínosan ha ignorálod, ilyen ez... De ha kedves akarsz lenni írd meg nekik hogy fiatalabbat keresel. De semmivel se leszel rosszabb ha csak nem válaszolsz.
2021. márc. 21. 22:22
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek az elsővel.

Az ignorálás nem egyértelmű, ha nincs a profilodon leírás. Viszont ha megfogalmaztál egy szöveget amiben leírod, kit mit keresel, és ha ennek ellenére ír olyan akivel biztos nem szeretnél ismerkedni, mondjuk korhatár fölött, azt nyugodt szívvel ignoráld.

2021. márc. 21. 23:03
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki aki nekem nem jön be kedvesen, szépen rámír, akkor mindenképpen válaszolok neki.

A többieket ignorálom.

Nincs baj az udvariassággal, ha kölcsönös

2021. márc. 22. 01:12
 4/13 anonim ***** válasza:
68%
Én mindig válaszolok mindenkinek.
2021. márc. 22. 05:47
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam válaszolni, ha már vette a fáradságot, hogy írjon (még ha az adatlap értő elolvasására nem is), válaszolok.

Igen, volt már olyan, hogy csetben is erősködött a 70 év körüli bácsi, hogy ő pedig igen csak jó, nem tudom mit hagyok ki, de nagy nehezen leráztam.

2021. márc. 22. 08:20
 6/13 anonim ***** válasza:
84%
A lelkiállapotomtól függ. Néha ignorálom, néha beszélgetek, néha veszekedést provokálok, néha pedig találkozok velük.
2021. márc. 22. 09:40
 7/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem, néha visszaírtam de fölösleges. Ugyse akarnál semmit tőlük, ne pazarold az időd. 21/f
2021. márc. 22. 10:03
 8/13 anonim ***** válasza:
95%

Érthetően le van írva a profilom beállításaiban, de a profilszövegemen is, hogy 18-27 körüli srácot keresek, aki vékony/átlagos/sportos alkatú és kifejezetten nem túlsúlyos, nagydarab.

Innentől nem tudok mit csinálni, ha rám ír egy akármilyen korú kövér vagy egy 30 feletti, akkor nem válaszolok nekik.

2021. márc. 22. 10:41
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Mint idősebb, közel ötven éves irom: ha nincsen az adatlapon korhatár, vagy éppen ott van és szóba jöhetek, akkor írok pár szót, hogy volna-e kedve ismerkedni? Ha így, erre nem válaszol akkor a másik a bunkó. (elég annyi is, hogy NEM). Ha viszont konkrétan látom, hogy teljesen nem az én korombelit keres, akkor lapozok tovább, szó nélkül.
2021. márc. 22. 11:17
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
Én idős pasi vagyok és a fiatalok írogatnak rám.
2021. márc. 22. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!