Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sracok, oszinten! Mi a jo...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok, oszinten! Mi a jo nektek abban, hogy miutan megbeszeltek egy idopontot talira egyik pillanatrol a masikra felszivodtok? Nem gondoljatok, hogy szanalmas ez a viselkedes?

Figyelt kérdés
Komolyan nem ertem a melegeket. Egy csomo haveromnak ugyanez a problemaja mint nekem. Elkezdunk beszelgetni, kepcsere utana meg akar napokig is beszelgetes, majd amikor eljon a tali ideje par oraval elotte felszivodtok. Ezt miert?? Tokom tele van mar az osszes meleggel.
2021. márc. 15. 13:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Sokat kiszűrhetsz akkor ha telószámot cseréltek, és beszéltek telefonon is előtte.

Aki kamus, azoknak kis százaléka adja csak meg a számát.

Azért írom ezt, mert volt olyan is, hogy utaztam 60km-ert a randi helyszínre mire felhívtam, hogy merre van, erre ki volt kapcsolva a telója.

Indulás előtt még beszéltünk.

Nagyon szűrni kell.

Sok esetben az van, hogy kíváncsi hetero az illető, kérdezget, hogy mit csinálnál vele stb, ő a monitor előtt kiveri majd utána elmegy a kedve és szégyenli magát.

Másik rész boldog családapa, akik nem mernek megjelenni a talin.

De akadnak szimplán link melegek is.

2021. márc. 15. 18:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Én ezért nem szoktam "új" profiloknak írni. Sajna mondjuk ez se jelent semmit. Ismerek olyan profilt ami évek óta 22 éves és kamu képekkel. Sajna nem törlik... Ez van.
2021. márc. 15. 18:22
 13/20 anonim ***** válasza:
17%

#11, nagy marha vagy, még jó, hogy nem adják meg a telefonszámukat, én sem adnám meg egy vad idegennek

nem értem ezen mit kell sírni, mint egy kislány, senkinek semmi joga beszámolni arról, hogy miért koptat le, koppintottak, akkor menni kell a következőre és ennyi, huh de nehéz, jesszusom

2021. márc. 15. 18:45
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
13; <===na meg ez a másik kategória, az okos, de bunkó és sötét. Az ilyenek miatt is hagytam fel az egésszel.
2021. márc. 15. 19:00
 15/20 anonim ***** válasza:
92%

13-as:

Zaklatni telefonon nem szoktam senkit.

Ismerek olyat is aki családapa már 3 éve, sosem zaklattam, mondtam is neki, ő hívjon és írjon ha tud beszélni.

Én telószámcsere nélkül már nem indulok randira.

Ha párszor megjárod te is, akkor másképp gondolod.

2021. márc. 15. 19:04
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

"nagy marha vagy, még jó, hogy nem adják meg a telefonszámukat, én sem adnám meg egy vad idegennek"

A számodat nem adod meg vadidegennek, de simán aláfekszel? :D

2021. márc. 15. 19:05
 17/20 anonim ***** válasza:
75%
Azért családapaval kezdeni...
2021. márc. 16. 09:50
 18/20 anonim ***** válasza:
92%

Ilyet egyszer csináltam még fiatalon. A busz megérkezett, megláttam a srácot, aki amúgy tök helyes volt és annyira megijedtem, hogy kitudódik rólam, hogy nem mertem végl leszállni és hazamentem. Nagyon szégyellem a dolgot a mai napig, akkoriban el sem tudtam hinni hogy ez a titok rólam kiderülhet.

ha tudnám ki volt az a srác az egyik társkeresőről, akkor ma megkeresném bocsánatot kérni. Persze már lehet hogy el is felejtette az egészet.

lehet hogy más is van így, hogy a vágyai erősek, de a környezeti nyomás annyira erős körülötte, hogy hülyeségeket csinál. (pl. a rendi helyszínétől pár méterre visszafordul)

2021. márc. 17. 13:06
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek. Házas emberrel nagyon gáz kezdeni. Persze más ha zs illető nem mondja, hogx meg de házas mert félj nehogy kideruljon róla
2021. márc. 17. 14:42
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

De legalább addig eljutottam, hgy tudom, hogy házas, meg valamennyire ismerem.

Sokan még a partnerük nevét sem tudja, és aláfekszenek.

2021. márc. 17. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!