Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, oszinten! Mi a jo nektek abban, hogy miutan megbeszeltek egy idopontot talira egyik pillanatrol a masikra felszivodtok? Nem gondoljatok, hogy szanalmas ez a viselkedes?
Sokat kiszűrhetsz akkor ha telószámot cseréltek, és beszéltek telefonon is előtte.
Aki kamus, azoknak kis százaléka adja csak meg a számát.
Azért írom ezt, mert volt olyan is, hogy utaztam 60km-ert a randi helyszínre mire felhívtam, hogy merre van, erre ki volt kapcsolva a telója.
Indulás előtt még beszéltünk.
Nagyon szűrni kell.
Sok esetben az van, hogy kíváncsi hetero az illető, kérdezget, hogy mit csinálnál vele stb, ő a monitor előtt kiveri majd utána elmegy a kedve és szégyenli magát.
Másik rész boldog családapa, akik nem mernek megjelenni a talin.
De akadnak szimplán link melegek is.
#11, nagy marha vagy, még jó, hogy nem adják meg a telefonszámukat, én sem adnám meg egy vad idegennek
nem értem ezen mit kell sírni, mint egy kislány, senkinek semmi joga beszámolni arról, hogy miért koptat le, koppintottak, akkor menni kell a következőre és ennyi, huh de nehéz, jesszusom
13-as:
Zaklatni telefonon nem szoktam senkit.
Ismerek olyat is aki családapa már 3 éve, sosem zaklattam, mondtam is neki, ő hívjon és írjon ha tud beszélni.
Én telószámcsere nélkül már nem indulok randira.
Ha párszor megjárod te is, akkor másképp gondolod.
"nagy marha vagy, még jó, hogy nem adják meg a telefonszámukat, én sem adnám meg egy vad idegennek"
A számodat nem adod meg vadidegennek, de simán aláfekszel? :D
Ilyet egyszer csináltam még fiatalon. A busz megérkezett, megláttam a srácot, aki amúgy tök helyes volt és annyira megijedtem, hogy kitudódik rólam, hogy nem mertem végl leszállni és hazamentem. Nagyon szégyellem a dolgot a mai napig, akkoriban el sem tudtam hinni hogy ez a titok rólam kiderülhet.
ha tudnám ki volt az a srác az egyik társkeresőről, akkor ma megkeresném bocsánatot kérni. Persze már lehet hogy el is felejtette az egészet.
lehet hogy más is van így, hogy a vágyai erősek, de a környezeti nyomás annyira erős körülötte, hogy hülyeségeket csinál. (pl. a rendi helyszínétől pár méterre visszafordul)
De legalább addig eljutottam, hgy tudom, hogy házas, meg valamennyire ismerem.
Sokan még a partnerük nevét sem tudja, és aláfekszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!