Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy hogy elmentél valakihez és nem a megbeszélt dolog volt, erőszakoskodott stb?
A legjobb barátom kb egy hónapja próbál párkapcsolat miatt ismerkedni, a Rómeón.Lelkendezve mesélte egy hete, hogy egy szimpatikus, képpel, névvel bemutatkozóval milyen jól beszélget.Ez az illető 40 éves tanár, a barátom 24 éves.Az első találkozójára adtam neki egy ötletet, mert valami azt súgta, nem okés a férfi.Mondtam neki, hogy a tali kezdete után hívjon fel és egy kettőnk által tudott mondattal tudassa, hogy okés minden. Tudtam a találkozó helyét, a közelben voltam én is.
Nem jött a hívás, kerestem kétszer is, nem vette fel. odamentem ahol találkoztak és az orrom előtt egy kocsiban láttam meg a barátom, a férfivel készult elindulni,csak piros volt a lámpa.
Odamentem és megkérdeztem, hová mennek, a barátom szepegve azt mondta, hogy a férfi felhívta őt "csak" aludni magához, és ő megsajnálta nem mondott nemet. Lényeg, szinte kirángattam a kocsiból a férfinek mondtam, tűnés, erre mindkettőnket el akart utni és szidott mindkettőnket. Még aznap törölte magát a férfi a Rómeóról,de másnap más névvel, más beállítású képpel ott vadászott megint.
El lehet képzelni, milyen "csak" alvás lett volna egy idegennél. De a barátom olyan naiv, azt hiszi, párt fog találni, aki olyan kis becsuletes, mint ő.
Utólag nagyon hálás volt érte, nagyjából átgondolta, mi lehetett volna..
Soha lakásra, még egy-két tali után sem !!!! Senkivel!!!Vigyázzatok magatokra, rengeteg kamus, aberrált férfi van, főleg a Rómeón!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!