Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok, oszinten! Mi a jo nektek abban, hogy miutan megbeszeltek egy idopontot talira egyik pillanatrol a masikra felszivodtok? Nem gondoljatok, hogy szanalmas ez a viselkedes?
Figyelt kérdés
Komolyan nem ertem a melegeket. Egy csomo haveromnak ugyanez a problemaja mint nekem. Elkezdunk beszelgetni, kepcsere utana meg akar napokig is beszelgetes, majd amikor eljon a tali ideje par oraval elotte felszivodtok. Ezt miert?? Tokom tele van mar az osszes meleggel.2021. márc. 15. 13:37
1/20 anonim válasza:
Hát nem tudom, de ha gondolod holnap 6kor megbeszélhetjük ezt.
2/20 anonim válasza:
Senkinek,senkivel nem kötelező találkozni. Ez nem egy szerződés,hanem a felek kölcsönös elhatározása szükséges. Ellenkező esetben szexuális erőszak történik.
3/20 anonim válasza:
Én is futottam már ebbe nem egyszer.
Őszintén szólva én már feladtam a keresgélést.
4/20 A kérdező kommentje:
Te jo eg 2-es inkabb maradhattal volna csendben, nagyon nem vagod a lenyeget. Nyilvan nem eroszak, de ha egyszer megbeszelitek es eroltetitek a talikat akkor utana miert szivodtok fel SZO NELKUL? Ezt nem ertem. Nyilvan van olyan hogy megsem akar talizni az ember, de azert alap lenne hogy akkor leirom, hogy bocs megsem, nem pedig egyszer csak eltunok es annyi. Ismetlem meg egyszer nem csak egy ember csinalja ezt a melegek nagy tobbsege ezt csinalja. Az osszes haveromnak ugyanez a tapasztalata, ezt nem ertem miert kell igy csinalni. Nyilvan nem kotelezo semmi, de legalabb irhatna, hogy te hulye nem akarok megsem talizni, foleg ugy hogy o eroltette eddig a talikat 🤦
2021. márc. 15. 14:03
5/20 anonim válasza:
Ez mindennemű ismerkedésnél így van.
Sajnos sok a hang ember,ez a legagyobb baj az online társkeresésben. :P
22
6/20 alonelyman válasza:
ezt a nők is csinálják hetero oldalon
7/20 anonim válasza:
Nagyon sok a kamus
Szóba se állok már olyanokkal akiknek nincs rendes arcképes profiljuk, vagy kérés nélkül az első levélváltásnál nem küld.
8/20 anonim válasza:
Egy arckép sem garancia semmire.
Az is eltűnhet, akiről még a vércsoportját is tudod.
De az ilyen annyit is ér !
Ennél jobb, amikor eltűnik, aztán egy idő múlva , mintha mi sem történt volna előjön...Nekem volt, aki fél év után bukkant elő, és csodálkozott, mikor koptattam.
9/20 anonim válasza:
Azért, mert álmodozó, kamus a nagyon nagy része. Jó lenne neki, de gyorsan kiveri magának és lelép. Számukra ennyi az élvezet.
10/20 anonim válasza:
Van rosszabb is. Amikor megdumáljuk, hogy "holnap" mindketten ráérünk, képcsere megvolt, meg pár nap beszélgetés is, ennek ellenére a konkrét időpontot firtatva ő eltűnik, sőt letilt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!