Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit csinálhatott máshogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatott máshogy a srác hogy remegtem közbe az élvezettől?

Figyelt kérdés
Eddig kb 10 srác elégített ki orálisan. Viszont volt egy aki mindig úgy tudta csinálni hogy remegtem közbe. Nagyon brutál jó volt. Sajna senki se tudta úgy csinálni azóta. Neki meg párja lett.
2021. márc. 14. 10:55
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
Akkor sajnos "keresgélni" kell.
2021. márc. 14. 11:02
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Te voltál ott, te érezted. Ha te nem tudod, mi hogy állapíthatnánk meg?

Próbáld meg megfogalmazni hogy miben volt más az érzés. Mélyebben bevette, vagy a nyelvével csinált dolgokat?

2021. márc. 14. 12:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Engem érdekelne hogy milyen élményed volt mert szeretnék én is ilyen jól szopni. :D
2021. márc. 14. 14:31
 4/4 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon egy hullámhosszon voltatok szexuálisan. Érezte, hogy mi a legjobb neked. Ez szerintem egy jó empatikus adottságú srác lehet.
2021. márc. 14. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!