Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálhatja ezt a srác? Szerintetek én vagyok a teljesen hülye?
Van egy nagyon friss kapcsolatom, de már 2,5 hete nem is találkoztunk...
Az első héten azért nem, mert ott volt nála az anyukája, én meg hazautaztam a szüleimhez, utána lévő héten akart volna egyik nap, de beteg lettem, aztán ő is, meg lázas is lett, de ez már múlt hét kedden volt...
Nem tudom, hogy mit gondoljak. Amúgy elképesztően kedves meg figyelmes üzenetei vannak, szívecskéket küld, érdeklődik irántam, stb, szóval érzem, hogy törődik velem, de nem tudom elhinni, hogy még mindig annyira rosszul van, hogy ne tudnánk találkozni legalább egy kicsit... Azt mondta, nem akarja, hogy én is beteg legyek, ez oké, csak én meg már folyton azon gondolkodom, hogy elküldöm a pics**ba, de még sem tudom megtenni, mert annyira kedves velem.
Egyszerűen nem értem. Szerintetek tényleg beteg?
Truecelstc
Dicka Estrogenic
Toca Gigantica
Stupidkid
és még sokan mások
Lehet van valakije, és te vagy a titkos második. A barátnője pedig előtted titkos. De nem biztos, ne legyen igazam.
Az is lehet, hogy lusta.
Vagy tényleg lázas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!