Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tudnátok tippeket adni netes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tippeket adni netes ismerkedéshez, hogy mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Be regisztráltam egy meleg randi oldalra, viszont nincs rutinom a netes ismerkedésben. Egy két emberrel már leveleztem, de folyamatosan az van bennem hogy mivan ha fake dolgokat irnak meg mivan ha csak lopott képeket raknak ki. Az se segít hogy nem tudja rólam senki hogy biszex vagyok, és természetesen ezt szererném ha igy is maradna. Tudnátok tippeket adni, hogy mikre figyeljek? Mármint elsö találkán, vagy csak szimplán mit osszak meg és mit ne egy csevegéskor? Tudom hogy ez nem ilyen egyszerű, de tartok töle hogy ha találkozok valakivel az teljesen más lesz mint amiket irt magáról. Ill. ha randiztatok már olyannal akiven a neten futottatok össze akkor ha megosztanátok a tapasztalataitokat azt megköszönném!

2021. márc. 10. 06:42
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Én sem számítottam erre elhiheted! Ezért is érzem magam hihetetlenül szerencsésnek.
2021. márc. 20. 14:58
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
IGen ez a netes ismerkedés-nem sokkal jobb mint egy vakrandi
2021. márc. 22. 14:13
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a vakrandi legalább valós. A neten meg el sem jutsz odáig sokszor. Előtte törli magát, vagy csak letilt szó nélkül.
2021. márc. 22. 14:22
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne használj fake nevét vagy ne mondj más életkort
2021. márc. 22. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!