Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tippeket adni netes ismerkedéshez, hogy mire figyeljek oda?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Be regisztráltam egy meleg randi oldalra, viszont nincs rutinom a netes ismerkedésben. Egy két emberrel már leveleztem, de folyamatosan az van bennem hogy mivan ha fake dolgokat irnak meg mivan ha csak lopott képeket raknak ki. Az se segít hogy nem tudja rólam senki hogy biszex vagyok, és természetesen ezt szererném ha igy is maradna. Tudnátok tippeket adni, hogy mikre figyeljek? Mármint elsö találkán, vagy csak szimplán mit osszak meg és mit ne egy csevegéskor? Tudom hogy ez nem ilyen egyszerű, de tartok töle hogy ha találkozok valakivel az teljesen más lesz mint amiket irt magáról. Ill. ha randiztatok már olyannal akiven a neten futottatok össze akkor ha megosztanátok a tapasztalataitokat azt megköszönném!2021. márc. 10. 06:42
1/24 A kérdező kommentje:
Azt még ide irnám hogy ez a kérdés nem ismerkedés céljábol van itt. Írhattok privátot, de most nem azért vagyok itt hogy ismerkedjek.
2021. márc. 10. 06:52
2/24 anonim válasza:
Attól függ melyik oldal.
De mértékkel mindent és ne nagyon bízz meg senkiben sem
3/24 A kérdező kommentje:
Hotbull-ra regisztráltam be, ill. meglehetösen bizalmatlan vagyok, lehet már túlzottan is.
2021. márc. 10. 08:30
4/24 anonim válasza:
Ha olyan képet tesz ki, amin látszik hogy sajátja, akkor az igaz. Meg előtte el mondja, hogy néz ki és úgy néz ki. Mondjuk a beszélgetésén is kiderül, hogy milyen ember, vagy ügyesen hazudik, de ritka az olyan!
5/24 A kérdező kommentje:
Főleg azért vagyok bizalmatlan mert volt egy negatív élményem. Egy csávó teljesen más képeket töltött fel mint ami valójában, és ez akkor derült ki amikor felvett messengeren és a profilképén egy joval idösebb kép volt kirakva. Teljesen más volt az alkata. Fogtam le is tiltottam. Hozuáteszem akkor kezdtem az egészet ugyhogy jo tanuló pénz volt ez csak ez az eset óta nem igazán hiszem el amit írnak... Pedig szeretnék ismerkedni, csak ez így elég gáz volt.
2021. márc. 10. 09:14
6/24 anonim válasza:
Megértelek, elsőnek is korodbelivel ismerkedj! Gondolom 14-18 vagy? Én nekem is volt ilyen, de fel a fejjel!:) 17/f. Írhatsz priviben, csak nem igérek semmit, mert el vagyok úgy árasztva üzenetekkel.
7/24 anonim válasza:
Igen az internet egy veszélyes dolog...!
8/24 anonim válasza:
Veszélyes tényleg. Nekem is volt olyan, hogy teljesen másról küldött képeket, mint ahogy valójában talikor kinézett.
Mentették már le a képeim, és azóta is para van bennem, hogy ki, miért, és mire használja fel.
Viszont olyan is történt, hogy magamról küldtem egy korombeli srácnak, teljesen oda volt meg vissza. Aztán élőbe meg azt mondta, hogy mégse jövök be neki... 😂
De már régóta abba hagytam a negatív dolgok miatt, f@szom,inkább meghalok egyedül... 😂
22f
9/24 A kérdező kommentje:
6-os: ez nem talált mert 30 vagyok :) hosszú sztori, de a lényeg hogy még új nekem ez.
2021. márc. 10. 09:32
10/24 anonim válasza:
#8 Majd találsz te is gerinces valakit!:) Ne legyél ennyire szomorú.
Vagy ha te is bi vagy, keres lányok között.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!