Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Tudnátok tippeket adni netes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok tippeket adni netes ismerkedéshez, hogy mire figyeljek oda?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Be regisztráltam egy meleg randi oldalra, viszont nincs rutinom a netes ismerkedésben. Egy két emberrel már leveleztem, de folyamatosan az van bennem hogy mivan ha fake dolgokat irnak meg mivan ha csak lopott képeket raknak ki. Az se segít hogy nem tudja rólam senki hogy biszex vagyok, és természetesen ezt szererném ha igy is maradna. Tudnátok tippeket adni, hogy mikre figyeljek? Mármint elsö találkán, vagy csak szimplán mit osszak meg és mit ne egy csevegéskor? Tudom hogy ez nem ilyen egyszerű, de tartok töle hogy ha találkozok valakivel az teljesen más lesz mint amiket irt magáról. Ill. ha randiztatok már olyannal akiven a neten futottatok össze akkor ha megosztanátok a tapasztalataitokat azt megköszönném!

2021. márc. 10. 06:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
84%
Ez teljesen a keresés céljától függ :D Ha inkább testi dolgokra keresel partnert, a romeot tudom ajánlani. Kamusok mindenhol vannak és lesznek is, nehéz kiszűrni, hiszen sokan olyan ügyesen csinálják hogy azt már tanítani lehetne. A hotbullról sok pozitív véleményem nincs eddig, és ott még az átlagosnál is nagyobb a kamusok illetve a szexre menők aránya. A lényeg, hogy ne siess el semmit, aki tényleg akar valamit az nem fog egy-két nap beszélgetés után a lényegre térni, hacsak nem ez neked is a konkrét célod, és érdeklődni fog másról is, nem csak az ágyban vállalt szerepedről és intim képet iránt. Ritka eset, de romeon is lehet kapcsolatot találni (nekem más sikerült :D). Valamint amit tudok esetleg ajánlani, ha több oldalon is femt van az adott személy, az még egy szűrési lehetőség lehet arra, hogy nem kamus. Ha viszont komoly, tartósabb dolgot keresel akkor a tinder a legbiztosabb. A kockázata annak is megvan, de a hotbullt tényleg csak végső elkeseredésre ajánlom.
2021. márc. 10. 09:42
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

*már sikerült

(Előző)

2021. márc. 10. 09:43
 13/24 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a tanácsokat! :)
2021. márc. 10. 10:18
 14/24 anonim ***** válasza:
84%
Azért majd írd ki, ha véletlen mégis sikerülne találkozni is valakivel, az meg ugyis néz ki és lesz is valami belőle! Sokunk számára ez már a hihetetlen kategória, de hátha másnak sikerül?!
2021. márc. 10. 10:51
 15/24 A kérdező kommentje:
Van most egy srác akivel pár hete levelezek, rendesnek tűnik, csak még mindig bizalmatlan vagyok. De remélem hogy jól fog alakulni a dolog.
2021. márc. 10. 11:01
 16/24 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos amíg nem találkoztok, addig igen bármi is lehet. Főként az, hogy egyszercsak lelép, mert megunja a szórakozást. De lehet találkoztok és akkor derül ki, hogy mégsem vagytok szimpatikusak, vagy éppen teljesen másképp néz ki, vagy más átverés van. Persze még az is lehet, hogy lesz valami. Csak erre az esély borzalmasan kicsi.
2021. márc. 10. 11:31
 17/24 anonim ***** válasza:
26%

Salynos tapasztalatból mondom hogy a hozzállásod miatt senki nem fog veled találkozni, csak negatív élményeid lesznek.

Egyébként is nehéz az ismerkedés, nem hogy egy titkos Arankával.

2021. márc. 10. 12:38
 18/24 anonim ***** válasza:
91%

Ha hetek óta beszéltek akkor azért összehozhattok már egy talit szerintem, jobb túl esni rajta azelőtt, hogy a másik megunná a várakozást. Érthető hogy bizalmatlan vagy, de ha sosem vagy képes feloldódni, akkor nem is lesz sikered soha. De egyébként személyes tapasztalat, hogy van olyan amikor megvan a szimpátia, összemelegedtek, eltelik pár hét és meggondolja magát a másik. Ezzel nem elbizonytalanítani akarlak, csak van ilyen is, és minél tovább húzod az ismerkedést, annál nagyobb az esélye annak, hogy ez fog történni...

11-es voltam ismét

2021. márc. 10. 12:46
 19/24 A kérdező kommentje:
Szerettem volna egy frissitést írni. Az a helyzet hogy találkoztam valakivel, és már volt 2 randink. Nagyon rendes és megértö velem, minden nap irunk egymásnak, szóval dúl a szerelem. 🙈 Nem tudom hogy fog alakulni, de nagyon szerencsésnek érzem magam, és csak azt szerettem volna mondani, hogy ne adja fel senki se! Mert sose lehet tudni hogy kivel fut össze az ember, és most ezt pozitiv értelemben irom! Köszönöm mindenkinek a jó tanácsot!
2021. márc. 20. 14:46
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén csodálkozom, de tényleg legyen jó a folytatás is!
2021. márc. 20. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!