Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha kipróbálom sráccal is,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kipróbálom sráccal is, mire figyeljek majd?

Figyelt kérdés

Sok éve izgat a téma. Viszont még nem volt semmi. 1-2 alkalommal regeltem oldalakra de sok öreg írt. Meg dagik, meg láthatóan kamu képpel emberek. Meg fizetősek. :D

Szóval így hamar töröltem magam. Egy idősebb írt tanácsokat is. 56 volt asszem. Írta, hogy sok a kamus. Szóval a lényeg, hogy elvette a kedvem. Azonban mostanság talán mert van idő agyalni újra izgatna sráccal. Viszont nem tudom mire is kell tényleg figyelni.

Aktív lennék és nem akarok lebukni. Mármint hogy nem kéne kiderülnie. Viszont ha már van valaki jó lenne nem 1 alkalomra. Mik a tapasztalatok? Előre is köszi minden tanácsot. Illetve ha írtok véleményt kérlek írjátok meg milyen idősek vagytok és ti voltatok-e pasival. Köszönöm előre is a válaszokat.

2020. ápr. 2. 13:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Mire figyelj, mire figyelj... élőben: a partneredre (pont úgy mintha nővel lennél).

A neten: a kamusszűrésre. Szerencse is kell hozzá, lehet elsőre összetalálkozol azzal akivel klappol a dolog, de lehet előtte 100 vagy 1000 kamuson át kell rágnod magad.

2020. ápr. 2. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!