Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg fiú találhat egy olyan leszbi lányt, akivel olyan jóba vannak, hogy beválalnak egy gyereket?
11#
Ezt jobban en sem tudtam volna megfogalmazni.
10#-nek annyit hozzatennek, hogy miert ne olelhetnek vagy puszilhatnak meg egymast es miert ne aludhatnanak pl. Egy agyban.
A szoros baratsag ugy is kialakulna ami mar mar olyan lenne mint egy hazassag.
Nekem van egy leszbi baratnom es ugy viselkedunk egymassal mintha a csajom lenne en meg a pasija.
Sokan azt hiszik.
Pedig nem kellenenk egymasnak szexualis teren.
És mi van akkor, ha az egyik félre idő közbe rátalál a nagy Ő?
Csak néha-néha összefutnak, hogy a látszat házasság fennmaradjon?
Sok szempontból érdekes kérdés.
A gyerekek szempontjából leginkább necces etikailag.
Imádtam terhesnek lenni, azzal viccelődtem, hogy ha nem lennék "szerelmes" a bennem növekvő emberkébe, totál megérteném a béranyákat, mert "terheskedni" klassz dolog. Amikor a meleg haverommal is szóbakerült, félig viccesen megkérdezte, hogy neki is szülnék-e egyet, ha már amúgy is tök jó barátok vagyunk és külsőre is vonzónak tart. Elképzelhető, hogy van, aki ezt bevállalja, de bennem túl sok a kérdőjel a kapcsolat stabilitását illetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!