Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy meleg fiú találhat egy olyan leszbi lányt, akivel olyan jóba vannak, hogy beválalnak egy gyereket?
Fuu, 2x irtam le.
Na, szóval, saját gyerek mashogy nem lehet, max béranya, de az drága és illegális.
Meleg fiú létemre szeretnék majd saját gyereket, máshogy pedig nem lehet.
Okés és akkor szerinted mi kötné őket össze? Mert nem az érzelmek... vannak akik x év kapcsolat után jutnak sajnos odáig hogy csak lakótársak mire megértik nincs értelme az egésznek (vagy sem és élnek boldogtalanul) te meg már egyből az elején így akarsz belevágni. Nem túl nagy perspektíva.
Egy leszbikus inkább élni fog azzal akit szeret (egy másik nővel) és megoldja máshogy hogy "donort" szerezzen magának, nem kell odaköltöztetnie saját magához hozzá.
Mondjuk olyat már olvastam, hogy egy meleg srác felvetette azt, hogy összeházasodik a leszbi barátnőjével az első házasok adókedvezménye miatt, mert hát ha jár, miért ne használnák ki :D
De ez a kérdés már sok. Mármint együtt is élni valakivel így nem menne.
Érdekes kérdés.
Gondolom kérdező arra gondolt, hogy mint az elvált hetero szülők, úgy élnének, és mindent megadnának neki, lennének közös programok és teljesülne az a feltétel is, hogy egy gyereknek "anyára és egy apára van szüksége".
Én benne lennék egy ilyenben, béranyánál sokkal jobb.
Azért a gyerekek sem ennyire hülyék ám.
Az feltűnő, ha nem látsz érzelmi kötődést a másik szülő felé, ölelés, puszi stb kisebb dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!