Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofóbabb lett a magyar társadalom az elmúlt 4-5 évben?
Figyelt kérdés
#homofóbia #gyûlöletbeszéd
2021. febr. 6. 18:48
31/32 anonim válasza:
Én azt tapasztalom, hogy körülbelül ugyanaz, nem sokat változott a helyzet. Én meleg vagyok, minden barátom/ismerősöm elfogad és a szüleim is teljesen jól vették a dolgot, semmi probléma nem volt ebből. Úgy gondolom, hogy sokan azért elutasítóak, mert kevés illetve téves információkkal rendelkeznek a témában. Sokan minden meleget azokkal azonosítanak, akik a pride-on is kisebbségben vannak és valóban olyan dolgokat csinálnak, ami nem helyes. Ezek után, ha az illető meglátja mondjuk a család az család kampányt, akkor már zsigerből intoleráns lesz. Ezzel kapcsolatban is azt olvasom, hogy "minek kell ezt reklámozni?". Pedig egyrészt ezt mi melegek csináljuk (legfeljebb támogatjuk, megköszönjük), hanem szervezetek és csak egy válaszreakció a kormány támadására. Ha most nem piszkáltak volna bele az örökbefogadásba, akkor ez se lenne. Szerencsére a fiatalabbak elfogadóbbak és inkább a 45-50 feletti férfiakra jellemző leginkább az elutasítás.
32/32 anonim válasza:
Pedig egyrészt ezt NEM* mi melegek csináljuk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!