Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homofóbabb lett a magyar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homofóbabb lett a magyar társadalom az elmúlt 4-5 évben?

Figyelt kérdés

#homofóbia #gyûlöletbeszéd
2021. febr. 6. 18:48
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
13%

#20. Nem tudom, mennyire voltam egyértelmű (19. vagyok). Alapvetően az az értékes párkapcsolat, amikor nem az élvezetekre tesznek akkora hangsúlyt, hogy az utcán ölelgetik egymást, hanem eleve kitartanak a nehéz időszakokban is és képesek egy családot, gyerekeket összefogni normálisan. Ezen túl hogy ki mit enyeleg az utcán, az csak szánalmas, és a saját primitívségét tükrözi. Én (férfiként) ismerkedtem olyan nővel, aki nagyon ki volt éhezve és ez volt a mániája, hogy ha másnak jár, neki miért nem a kapcsolat, és neki volt a mániája, hogy pl. üzletekben is elkezdjen ölelgetni engem, közben ott volt neki három gyerek három különböző férfitől, és eszébe se jutott elgondolkozni rajta, mit kéne másképp csinálni, csak a férfi ölelgetése, az ment neki nagyon.

Én nem fogom azt pártolni, hogy zászlókat rakjanak ki, melyeknek az a mondanivalójuk, hogy ezt terjesszék ki a homoszexuálisokra is, ezt a lehetőséget. Illetve a lehetőség megvan nekik, de az én szememben a saját primitívségét mutatja csak be heteró is és homó is azzal, ha utcán enyeleg, stb. A család közügy, az alkalmi kapcsolat mindenkinek a magánügye.

Messzire vezet ez, sajnos nehéz itt lényegre törően kifejteni mindent, hogy még félreértés se legyen.

2021. febr. 7. 18:32
 22/32 anonim ***** válasza:
95%

22-23 ez már a prüdéria magasfoka...

Egyből az enyelgésre kell gondolni... én látok 50+ (házas)párokat kézenfogva az utcán, és nem gondolom, hogy enyelegnének, menőznek, és vagy gyerekes fellángolás lenne. Szerintem azzal lehet valami gond, akinek ez jut eszébe.

2021. febr. 7. 18:45
 23/32 anonim ***** válasza:
95%
Igen, egy kicsit elkanayrodtunk a kézenfogás, utcán csók felhozalatával. Ha neked meg a melegfelvonulásról az " utcán élvezkedés" jut eszedbe, csakis téged ír le, nem a felvonulókat. Azt tudod, hogy tavasszal van falun búcsú, sergővel, vattacukorral.. az is "utcán élvezkedés".
2021. febr. 7. 19:05
 24/32 anonim ***** válasza:
11%
még mindig szívesebben nézem a hetero párokat enyelegni az utcán, mint a homikat, ha heterok csinálják az még mindig természetesebb és normálisabb, és senki nem akarja megverni őket vagy odaszólni nekik esetleg egy csók láttán
2021. febr. 7. 19:17
 25/32 anonim ***** válasza:
6%

Sajnos a politika, illetve az a mögött meghúzódó erők igyekeznek olyasformán megosztani és gyengíteni a társadalmat, hogy a kisebbségeket szándékosan plusz jogokkal ruházzák fel és a többség fölé emelik őket. Ezzel automatikusan kiváltanak egyfajta ellenállást velük szemben és máris elérték a céljukat.

Tipikus liberális demagógia pl. az, amikor azt hangoztatják, hogy: "senkit nem szabad hátrányosan megkülönböztetni nemi, faji, vagy vallási identitása miatt", a következő mondatukban pedig már a kisebbségek pozitív diszkriminációját szorgalmazzák, mely által viszont a többségi társadalom tagjait hozzák nehezebb helyzetbe.

Hasonló példa, amikor egy roma bűnelkövetőt azzal igyekeznek tisztázni a lopás vádja alól, hogy a származása miatt nem vették fel egyetlen munkahelyre sem, ezért kényszerült a bűncselekmény elkövetésére.

Nem a melegekkel, vagy a romákkal van gondom, csak azokkal, akik szándékosan szítanak feszültséget a társadalmi csoportok között. :)

2021. febr. 10. 12:27
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Tudnál ilyen plusz jogokat mondani az lmbt+ esetben? Kíváncsivá tettél!
2021. febr. 10. 16:42
 27/32 A kérdező kommentje:

26: "jogában áll szomorkodni, hogy nincsen joga semmihez" 😏

És a rasszizmust ne rángasd már bele.

2021. febr. 10. 16:50
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

#26, okos!

Nincsenek olyan jogok, sőt...

Aki megtehette volna, hogy a gránitszilárdságúra írt magyar jogi alapvetésben akár egy kicsit is megengedő legyen, az keményítette meg a leginkább a rendszert a kerszténynek mondott erkölcs nevében, ami valójában a többségi társadalom tehetős részének a javát szolgálja. Groteszk tréfája a sorsnak, hogy az alkotója éppen a saját irányultsága ellen, farizeus, képmutató módon cselekedett, és kevés a vígasz, hogy a sajátjai most kiközösítik, a nevét is kitörlik mindenhonnan.

Nem vagyok az LMBTQ közösségben érintett, más módon vagyok kisebbségi.

2021. febr. 10. 18:02
 29/32 anonim ***** válasza:
4%

Annyi oldalról tolják az arcunkba az elfogadást, hogy én már azon csodálkozom, hogy még vannak heterok az országban.

Szerintem elfogadóbbak is vagyunk, mint az átlag.

2021. febr. 10. 19:11
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze az elfogadásnak ahhoz, hogy valaki hetero?
2021. febr. 10. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!