Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homofóbabb lett a magyar társadalom az elmúlt 4-5 évben?
#20. Nem tudom, mennyire voltam egyértelmű (19. vagyok). Alapvetően az az értékes párkapcsolat, amikor nem az élvezetekre tesznek akkora hangsúlyt, hogy az utcán ölelgetik egymást, hanem eleve kitartanak a nehéz időszakokban is és képesek egy családot, gyerekeket összefogni normálisan. Ezen túl hogy ki mit enyeleg az utcán, az csak szánalmas, és a saját primitívségét tükrözi. Én (férfiként) ismerkedtem olyan nővel, aki nagyon ki volt éhezve és ez volt a mániája, hogy ha másnak jár, neki miért nem a kapcsolat, és neki volt a mániája, hogy pl. üzletekben is elkezdjen ölelgetni engem, közben ott volt neki három gyerek három különböző férfitől, és eszébe se jutott elgondolkozni rajta, mit kéne másképp csinálni, csak a férfi ölelgetése, az ment neki nagyon.
Én nem fogom azt pártolni, hogy zászlókat rakjanak ki, melyeknek az a mondanivalójuk, hogy ezt terjesszék ki a homoszexuálisokra is, ezt a lehetőséget. Illetve a lehetőség megvan nekik, de az én szememben a saját primitívségét mutatja csak be heteró is és homó is azzal, ha utcán enyeleg, stb. A család közügy, az alkalmi kapcsolat mindenkinek a magánügye.
Messzire vezet ez, sajnos nehéz itt lényegre törően kifejteni mindent, hogy még félreértés se legyen.
22-23 ez már a prüdéria magasfoka...
Egyből az enyelgésre kell gondolni... én látok 50+ (házas)párokat kézenfogva az utcán, és nem gondolom, hogy enyelegnének, menőznek, és vagy gyerekes fellángolás lenne. Szerintem azzal lehet valami gond, akinek ez jut eszébe.
Sajnos a politika, illetve az a mögött meghúzódó erők igyekeznek olyasformán megosztani és gyengíteni a társadalmat, hogy a kisebbségeket szándékosan plusz jogokkal ruházzák fel és a többség fölé emelik őket. Ezzel automatikusan kiváltanak egyfajta ellenállást velük szemben és máris elérték a céljukat.
Tipikus liberális demagógia pl. az, amikor azt hangoztatják, hogy: "senkit nem szabad hátrányosan megkülönböztetni nemi, faji, vagy vallási identitása miatt", a következő mondatukban pedig már a kisebbségek pozitív diszkriminációját szorgalmazzák, mely által viszont a többségi társadalom tagjait hozzák nehezebb helyzetbe.
Hasonló példa, amikor egy roma bűnelkövetőt azzal igyekeznek tisztázni a lopás vádja alól, hogy a származása miatt nem vették fel egyetlen munkahelyre sem, ezért kényszerült a bűncselekmény elkövetésére.
Nem a melegekkel, vagy a romákkal van gondom, csak azokkal, akik szándékosan szítanak feszültséget a társadalmi csoportok között. :)
26: "jogában áll szomorkodni, hogy nincsen joga semmihez" 😏
És a rasszizmust ne rángasd már bele.
#26, okos!
Nincsenek olyan jogok, sőt...
Aki megtehette volna, hogy a gránitszilárdságúra írt magyar jogi alapvetésben akár egy kicsit is megengedő legyen, az keményítette meg a leginkább a rendszert a kerszténynek mondott erkölcs nevében, ami valójában a többségi társadalom tehetős részének a javát szolgálja. Groteszk tréfája a sorsnak, hogy az alkotója éppen a saját irányultsága ellen, farizeus, képmutató módon cselekedett, és kevés a vígasz, hogy a sajátjai most kiközösítik, a nevét is kitörlik mindenhonnan.
Nem vagyok az LMBTQ közösségben érintett, más módon vagyok kisebbségi.
Annyi oldalról tolják az arcunkba az elfogadást, hogy én már azon csodálkozom, hogy még vannak heterok az országban.
Szerintem elfogadóbbak is vagyunk, mint az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!