Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak az egyszerű, " mezei" meleg emberek ?
Igen,őket kedvelem, mindenhol az életben. Az egyszerű,hétköznapi gondolkodású és maguktól nem elszállt embereket.
Az egyszerű,de ápolt megjelenésűeket, a szerényeket, a filosz kinézetű, szemuveges srácokat.
Ezzel szemben mindig a pávákba, hiúkba,nagyhangúakba és óriási egókba botlom. És persze, én vagyok a rossz, hogy nekem nem jönnek be, ahogyan a nagyon izmosak sem.
Biztos vagyok benne,hogy sok értelmes és egyszerű srác van, de társkeresőn nehéz,szinte lehetetlen rájuk találni...
Hol vagytok egyszerű emberek ?
Hát, a leírásod után kicsit úgy éreztem, mintha érvényes lenne rám az általad leírt karakterséma. Ami talán nem lehet véletlen, mert sokszor szoktam magamról mondani azt, hogy "egyszerű srác" vagyok és próbálok is úgy viselkedni, ahogy a kérdésedben leírtad. Emberléptékű akartam maradni, de mégis szerettem volna a saját és mások életébe valami pluszt, valami mást belevinni, miközben olykor próbálok az élet színfala mögé is betekinteni objektíven. Talán annyiban akarnék magamon változtatni, hogy a szemüvegemet szeretném mihamarabb elhagyni, mert úgy nézek ki benne, mint egy japán rajfilmkarakter. Nem tartom magamat különlegesnek se, vagy olyannak, aki a világot fogja megváltani, ennek ellenére lokálisan próbálok hatni az emberekre. Végiggondolva, eléggé ellentmondásos a karakterem, főleg azért, mert egy egyszerű srácnak nem szokása irkálni magáról. Valamiért én ezt mégis meg tettem, de, hogy miért, az is jó kérdés... Talán felismertem, hogy ki szeretnék lenni, avagy ki vagyok már most is?
20/F
Jelentem, vagyok élek
Legutóbb 4 éve voltam, egyedülálló, 1hónap alatt elkeltem.
De rengeteg megalkuvással kompromisszummal jár egy kapcsolat, és egymáshoz való csiszolódással. Ezt sokan elfelejtik, és így egyedül maradnak a fehér lóra várva.
Szerencsés vagyok, mert volt életemben egy ilyen párom, két évig.
Sajnos már múlt időben tudok róla beszélni, a hűség neki sem volt erőssége.
De azért remélem,lesz még, aki ilyen belsőleg és a szívembe zárhatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!