Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan meleg pasi, aki életében egyszer ki szeretné próbálni lánnyal is?
Alphejzetben el akartam mindíg hesegetni a homoszexualitást, így volt barátnőm kipróbáltam és tudtam hogy meleg vagyok.
Meg tudtam dugni, de nem volt orgazmusom, amolyan csirkepörkölt- paradicsom, paprika, nélkül érzés volt.
Én egyszer szeretném kipróbálni pasival, pedig leszbikus vagyok.
De szívesebben próbálnám ki meleg sráccal, a heterókról nincs túl jó véleményem, meg valószínűleg nagyon béna lennék és azt sem tudnám, mit kezdjek egy pasival...
Miért is lettem lepontozva? Feltettek egy kérdést, amelyre normálisan válaszoltam. Az pedig nem gondolom elítélendő dolognak, hogy melegként a pasikat szeretem, és ezért nem szexelnék nővel.
5-ös voltam
Nőként nem nagyon tudnál mit kezdeni pasival - írod. Egy valódi homo se tudna sokat kezdeni csajjal sztem. Ez így érdekes felállás lenne :D
Biszex pasi nem játszik? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!