Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el neki vagy mit csinaljak ?
Szoval van egy srác akivel dumálok egy hete full jo minden bírjuk egymast meg ki tudja h mi lehetne még ebből... jövőhéten taliznunk ha minden igaz...
És hát most jön a rosszabik resze a sztorinak ami az h grinden el kezdtünk beszélgetni és hát nem magamról küldtem neki egy képet sem az elején... és nem tudom mi tevő legyek hogy mondjam el neki h nem en vagyok a kepeken... és utálja ha hazudnak neki ezt már ki fejtette..
Valakinek vmi ötlete h mi legyen nem akarom elveszíteni és hülyíteni sem , meg milyen esélyeim lesznek nála ezek utan szerintetek ?
Kérdező, te hány éves vagy?
De őszintén!😉
Most jut eszembe mi van ha o is kamu kepet kuldott neked :D
Osszeilletek, sok boldogsagot :D
Nem tudom mennyire aktuális a dolog, de ha én kamu képet küldenék és annak ellenére kezdene elfajulni az ismerkedés, hogy ebből még találkozó is lehet, akkor minimum ghostingolnám a profilt.
Ezután egy másikat regelnék és nem kapásból, hanem hetek múlva keresném meg azt, akit előzőleg átvertem.
Ilyen elcseszett szituban ez az egyetlen lehetőség ami működhet, feltéve, ha nem talál ez idő alatt mást.
Remélem anno ebből tanult a kérdező... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!