Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam meg a barátomnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátomnak hogy rosszul nyal? Nem tudok elmenni és nagyon bénán csinálja de nem akarom megbántani. 18L és 20F

Figyelt kérdés
2020. márc. 29. 16:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%

Az enyém is nagyon béna volt.

De én azzal kezdtem, hogy "Édesem nagyon jó így , de inkább így is lenne igazán jó nekem"

Szóval finoman próbáld terelgetni a jó irányba :)

2020. márc. 29. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Fogd meg a fejét és irányítsd!
2020. márc. 29. 16:35
 3/12 anonim ***** válasza:
90%
én először megbeszéltem vele nekem hogyan lenne jó, majd utána picit irányítottam a fejét és hamar ráérzett
2020. márc. 29. 16:38
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Nyugi, a legtöbb pasi tökre bénán nyal,csak ők nem tudják. Lefetyelnek,mint egy kutya. Amióta egyszer kipróbáltam lánnyal,tudom,hogyan kell(ene) jól nyalni.L.
2020. márc. 29. 16:39
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

Mondjad közben.

Mi szeretünk visszajelzést kapni, de nem tudunk gondolatot olvasni.

Szóval csak mondjad, hogy hogy csinálja, meg azt is, mikor jó.

Aztán ha ügyes volt, vagy legalább igyekvő jutalmazd meg.

2020. márc. 29. 16:42
 6/12 anonim ***** válasza:
6%
Majd énnkinyallak helyette :D
2020. márc. 29. 16:49
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Képzeld el, hogy ha te rosszul szopnál, milyen visszajelzést tudnál elfogadhatónak tekinteni, és azt alkalmazd rajta. Azt hiszem, a férfiak iszonyúan hiúak, nagyon nem esik nekik jól, ha a szexuális teljesítményükről nem csak ódákat zengünk, viszont, tökre hasonló dolgokról tudok beszámolni, mint amit 4es írt.... szóval... szerintem muszáj beszélned vele, hiszen a te élvezeted is ugyan olyan fontos, mint az övé. Ha meg is bántódik, ha tényleg figyelmes veled, nem csak kamu, akkor próbálkoznia kell változtatni.
2020. márc. 29. 17:06
 8/12 Lazy Lover ***** válasza:
18%
mind a ketten bénák vagytok a sexben fontos a komunikáció irányitsd a fejét meg mond hogy hol nyaljon...
2020. márc. 29. 17:11
 9/12 anonim ***** válasza:
21%

Ha normális önértékelésű a barátod, akkor tisztában kell lennie vele, hogy nem mindent csinál jól a szexben, és nyitott az építő kritikára és a fejlődésre. Persze ha eddig csupa olyan visszajelzést adtál, hogy mekkora isten, akkor valószínűleg kissé váratlanul fogja érni.

Ez is egy aspektusa annak, hogy az őszinteség és kommunikáció fontos pillérek a kapcsolatban.

2020. márc. 29. 17:17
 10/12 anonim ***** válasza:
87%
Ne azzal kezdd, hogy “figyelj Laci, ez így nagyon szar”, hanem hogy hogyan lehetne még jobb és mutasd meg / irányítsd / magyarázd el. A szexben nagyon fontos, hogy kommunikáljatok akkor is ha kellemetlennek hangzik. Ő szeretne neked örömet okozni ezért nyal és nyilván nem bánná ha élveznéd is, nem tehet róla, hogy neked úgy nem jó, tanítsd meg őt.
2020. márc. 29. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!