Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy mondjam el neki vagy mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki vagy mit csinaljak ?

Figyelt kérdés

Szoval van egy srác akivel dumálok egy hete full jo minden bírjuk egymast meg ki tudja h mi lehetne még ebből... jövőhéten taliznunk ha minden igaz...

És hát most jön a rosszabik resze a sztorinak ami az h grinden el kezdtünk beszélgetni és hát nem magamról küldtem neki egy képet sem az elején... és nem tudom mi tevő legyek hogy mondjam el neki h nem en vagyok a kepeken... és utálja ha hazudnak neki ezt már ki fejtette..

Valakinek vmi ötlete h mi legyen nem akarom elveszíteni és hülyíteni sem , meg milyen esélyeim lesznek nála ezek utan szerintetek ?

2021. jan. 21. 00:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
91%
Minimális az esély, de azért ne reménykedj. Ezek szerint bejöttél volna neki úgy ahogy vagy. Azonban most az ő helyében mit lépnél? Egy hatalmas hazugsággal kezdtél ismerkedni vele.
2021. jan. 21. 18:43
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Na, pont az ilyen gnék miatt töröltem magamat mindenhonnan. Kamus mindegyik! Aki hazudik egyben, az mindenben is fog!!!
2021. jan. 21. 19:13
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Legyen ez egy jó tanulság, hogy az őszinteség mindig célravezetőbb
2021. jan. 21. 20:11
 14/24 A kérdező kommentje:

Jo kerdes.. valószínűleg ki akadnák meg ugy viselkednek mit ő most, kene nekem 2-3 nap h at gondoljam az egészet de végül arra a döntésre jutnék, hogy adok neki esélyt mert szerelmes vagyok belé. addig meg a 2-3 napban remélném hogy átgondolta amit csinált.

2021. jan. 21. 23:19
 15/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem szerelmes vagy te, csak kanos! Remélem más is átver még sokszor ezután, ahogyan te csináltad!!!
2021. jan. 22. 09:36
 16/24 anonim ***** válasza:
90%
Miért lenne szerelmes? Nem találkoztatok még.
2021. jan. 22. 09:37
 17/24 anonim ***** válasza:
86%
Megérdemled fehér répa.
2021. jan. 22. 12:08
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Es megis mire szamitottal ha kamu kepet kuldesz?
2021. jan. 22. 13:34
 19/24 Béla211 ***** válasza:
100%
Mondjuk ez engem is érdekel, ha találkozni szeretél volna vele mért küldtél kamu képet.
2021. jan. 22. 16:01
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem kell annyira leszidni a kérdezőt. Szerintem még kezdő és nem gondokta át a helyzetet, de legalább, még, ha későn is, de elmondta, hogy hazudott.

A kérdésre válaszolva, elég gáz, amit csináltál, de szerintem ezt már egy életre megtanultad. :D

Én nem látok túl sok esélyt rá, hogy felold, de attól még megtörténhet, de nem azért, mert szerelmes beléd. Nem is ismer, csak annyira, amit a beszélgetéseidből megtudott és hidd el nekem, hogy az a szerelemhez édes-kevés.

Ha nem ír vissza, akkor akad majd más, ezt elbaltáztad. Ha visszaír és találkozni is akar, akkor meg egy idő után úgy is elfelejti, vagy egy nosztalgiás viccé formálódik, ha együtt maradtok. De mindenképp kérj tőle őszintén bocsánatot.

2021. jan. 22. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!