Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Növérem jegyese elvette a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Növérem jegyese elvette a szüzességem, mit csináljak mondjam el?

Figyelt kérdés

Már régóta egyfajta családtag volt nálunk mindig segített nekem tanulàsban meg sok idöt töltöttünk együtt,idövel beleszerettem, nem rég töltöttem 18-at akkor egy este úgy alakult hogy egyedül voltam vele,ittunk egy kicsit,táncoltunk,megcsókolt mondta nagyon szép vagyok,az jó volt,meg markolászta a fenekem,benyúlt megujjazott. Élveztem de utána mondtam elég, sajnos nem tudott leállni és ágyra lökött tiltakoztam de nem tudtam mit tenni és elvette szüzességem fájt is de végére már nem volt rossz elmentem.

Viszont megutáltam mert ilyen eröszakos volt nem tudom mit csináljak elmondom félek engem fognak utálni

2020. márc. 10. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Vagy kamu! Vagy !!!. Hlye eretlen pcsa vagy es kihasznaltak! A novereddel öri hari lessz ! Heooo
2020. márc. 10. 22:27
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
Figyu te meglettél erőszakolva ugyhogy ezt simán így elmondhatod a nővérednek persze azt kihagyhatnád hogy élvezted na de azt ki kell emelned hogy te tiltakoztál mert ha egy pasi ennek ellenére is erőszakos akkor az már nemi erőszaknak látszik
2020. márc. 10. 22:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez remélem h csak egy kamu
2020. márc. 10. 22:36
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Kedd esti kamu, tejszínhabbal.
2020. márc. 10. 22:36
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
Elso alkalommal nemi eroszak nelkul sem szoktak nagyon lanyok. Szoval azt is tudjuk, fiu vagy.
2020. márc. 10. 22:37
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Remélem nem igaz
2020. márc. 10. 22:39
 7/12 anonim ***** válasza:
35%
Ha annyira nem volt rossz szexelj vele!
2020. márc. 10. 22:40
 8/12 Lacc80 ***** válasza:
75%
Kamu...
2020. márc. 10. 22:50
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy nő 20 ezressel fizet a boltban.

-Hölgyem ez a pénz hamis.

-Akkor engem az előbb megerőszakoltak !

2020. márc. 10. 23:24
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Van néhány ellentmondás a leírásodban - azon túl, hogy tipikus pasiaggyal írtad le (pl. azért utáltad mert erőszakos volt, ha nem lett volna akkor öröm szerelem vagy mi?).

Ettől még okulásképpen. Aki a nője/pasija testvérére is rámozdul az megdug azon kívül is mindenkit aki csak él és mozog szép kis család lesz :D

2020. márc. 11. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!