Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sm's girl kérdése:
Hogy mondjam el anyukámnak, hogy elvesztettem a szüzességem?
Figyelt kérdés
Pár hete történt egy buli után egyik haverommal. Védekeztünk, semi baj nem történt. Szeretném elmondani anyumnak, de nem tudom hogy álljak neki. Beszéltünk már a témáról régebben, ő 19 évesen vesztette el.
17/L
2017. aug. 16. 21:34
1/14 anonim válasza:
Hagy elől ezt a kérdést a monitoron.
2/14 anonim válasza:
De miért szeretnéd elmondani neki?
3/14 anonim válasza:
minek mondanad el? majdnem nagykorunak szamitasz, raadasul vedekeztetek is. semmi koze hozza. azert egy jo tanacsot ha megfogadsz, akkor ne dobd oda magad minden haverodnak, ennel jobban becsuld magadat, es a szexet is.. de tenyleg nem ertem, minek kene ebbe szulot beavatni mar ebben a korban. max ha gyerek lesz belole :D
5/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nagyon jó a kapcsolatunk mindent megbeszélünk és úgy érzem megérdemli, hogy elmondjam neki.
2017. aug. 16. 21:42
6/14 szandi1993 válasza:
Én nem mondtam el anno az enyémnek, pedig már nagyon rég történt.
7/14 anonim válasza:
Így: "Anyu, pár hete meg lettem ba**va."
Rövid, tömör, lényegre törő :D
8/14 anonim válasza:
Ez magánügy, anyád se hiszem hogy elmondja hogy este hogy meg...apád..
9/14 anonim válasza:
Igazából semmi köze hozzá.se másnak. Én nem mondanám el
10/14 anonim válasza:
Kedves válaszolók ti mind retardáltak vagytok!
Szerintem az a normális anya-lánya kapcsolat ha ilyeneket is megosztanak egymással.
Nyilván egy apa más, de egy anyának ezt simán ellehet mondani, hiszen nem idegenről van szó.
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!