Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elvesztettem a szüzességem és...

Elvesztettem a szüzességem és nem jött meg a menstruációm lehet baj? :/

Figyelt kérdés
1 hónapja lesz hogy elvesztettem a szüzességem. 25.e és 28.a között kellett volna megjönnie de nem jött meg. Védekeztünk.És a gumit is ellenőriztük. De még így is félek hogy valami baj lehet. Miután elveszítettem több napig barna folyásom volt, majd aztán véreztem is, de elmúlt. Ez ment több mint egy hétig. De azóta már semmi. Most fel is vagyok fázva, fehér folyasom van. Lehet ettől késik? Vagy mi lehet a baj? Nő gyógyászhoz semmiképp nem akarok menni:/ Valakivel volt már ilyen? A válaszokat előre is köszönöm.

2017. jan. 6. 13:09
 1/8 anonim ***** válasza:
95%

"Nő gyógyászhoz semmiképp nem akarok menni"

Pedig nem ártana...

2017. jan. 6. 13:13
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

1; amiket leírtál könnyen okozhatják a késést

2; szüzesség elvesztésekor a szexuális élet kezdetekor nagy hormonáis változás éri a szervezetet. Amiatt is késhet.

3; ha a gumi rendben volt akkor eslytelen a terhesség.

4; mi a gondod a nőgyógyásszal? A korod miatt nem akarnl menni?

2017. jan. 6. 13:14
 3/8 Doctor Manhattan válasza:
80%
Gondolom azért nem akar nőgyógyászhoz menni mert van vagy 15 éves, aztán fosik mit szólnak otthon. Eltaláltam?
2017. jan. 6. 13:15
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Vagy csak szégyenlős... de ha aktív szexuális életed van amúgy is kell utána már vagyis kéne járni. nem csak amikor terhes vagy és akkor.
2017. jan. 6. 13:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csinálj egy tesztet. Ha pozitív, akkor úgy is kénytelen leszel dokihoz menni. Ha negatív, húzhatod egy darabig, egészséges felnőtt nőknél is előfordul, hogy egy ciklus kimarad, de ha a következő se jön meg, akkor mindenképp dokihoz kellene menned.
2017. jan. 6. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Felfázástól nincs fehér folyás. A felfázás nem a hüvelyben van, hanem ott, ahonnan a pisi jön. Ennél magyarabbul nem tudom elmagyarázni. A fehér folyás meg a hüvelyből jön, és - mivel viszketést nem írtál - feltételezhetően bakteriális fertőzés.

Terhes nem vagy, ha védekeztetek és nem volt gond az óvszerrel, de a fertőzésed doki nélkül csak rosszabbodni fog. A barna folyás lehetett a szüzesség elvesztése közben szerzett "sérülés" miatt, utána a vérzés már kicsit nagyobb probléma, mert nem igazán normális.

El kéne menni a nőgyógyászhoz.

2017. jan. 6. 17:51
 7/8 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az elötem szolókhoz!

Mivel védekeztetek nem lehetsz terhes.

De az hoga felvagy fázva azzal dokihoz kéne menni! Szolj anyudnak felfáztál!

Az hogy fehér folyásod van és nem viszketsz ez arra utal hogy bakteriális fertőzèsed van amit ugy is elkaphattál hogy suliba használod a vct sajnos! A bakteriális fertőzès meg rádásul nem ál meg a hüvelyedben!! Szèpen felmegy a hugyvezetéken és olyan érzés mint mikor felfázol! Csakhogy van méhed is oda is felvándorol sőtt a petevezetékre is és a petefészekre is és ha azok begyuladnak akkor jelentkezik barnás pecsételés alhasi fájdalom.

Ha nem kezel ki orvos sajnos meddőséget is okozhat később gondolom szeretnélgyeket!

Orvoshoz elvisz anyud, ír ki antibiotikumot, talán hüvelykupot akkor nem lesz semmi gond!

2017. jan. 7. 08:36
 8/8 anonim válasza:
100%
Nem mellesleg ha elmész nőgyógyászhoz, arról a szülődnek nem kell tudnia. Nincs szüksége szülői beleegyezésre ahhoz, hogy megvizsgáljon. Ha nem vagy 18 éves, akkor is csak akkor van szüksége a szüleid nyilatkozatára, ha a vizsgálat olyan rendellenességet tár fel, amelynek a kezeléséhez a szüleid (törvényes gyám) beleegyezése szükséges. 18 év fölött pedig te döntesz arról mit és kivel osztasz meg. Az orvosnak titoktartási kötelezettsége van mindaddig, az engedélyed nélkül csak akkor oszt meg bármiféle információt az egészségi állapotoddal, vagy az elvégzett vizsgálatokkal és annak eredményeivel kapcsolatban, ha te beleegyezel, vagy ha még nem múltál el 18, akkor ha a vizsgálat által feltárt panaszok kezeléséhez kell a szüleid vagy gyámod beleegyezése. Nincs rá semmi okod, hogy ne menj el nőgyógyászhoz. Sőt ha aktív szexuális életet élsz, vagy kezdesz mindenképpen ajánlott. Egy biztos, ha nincs semmi gond vagy csak valami bakteriális fertőzést szedtél össze, a doki biztos nem fog szólni a szüleidnek, mivel nincs szüksége rájuk ahhoz, hogy kezelni tudja.
2017. jan. 7. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!