Elvesztettem a szüzességem és nem jön meg a menszeszem. Valaki járt már így? (Többi lent)
Óvszerrel védekeztünk a párommal és mivel első alkalom volt, nagyon fájt, így 20-30 percig volt bennem kb. Ezután másképp értünk el a "csúcspontot" (kézimunka, orál, petting)
Mielőtt megujjazott, kezet mosott, most mégis késik a menstruációm már több, mint egy hete.
Igaz, máskor is előfordult már a késés, volt, hogy egy hónapig nem jött meg.
Szóba jöhet terhesség? Valakinek valami hasonló tapasztalata?
Ha védekeztetek, akkor nem valószínű, hogy terhes vagy. Biztosan nincs semmi, csak ahogy írod, már máskor is volt ilyen.
Az meg hülyeség, amit az első írt, hogy nem normális, ha fáj. A legtöbb lánynak fájdalmas a szüzesség elvesztése.
Teljesen normális, ha faj, nem tudom, egyes honnan vetted ezt a marhaságot.
Igen, lehetsz terhes. Csinálj terhességi tetszet, az a legbiztosabb.
De a koronát tényleg nem ártana tudni...
A szüzesség elvesztése sok lánynak okoz problémát, mivel ilyenkor gyakran megborulnak a hormonok. Nekem például két héttel hamarabb jött meg a menstruációm az első szex után. Terhes biztos nem vagy, a leírás alapján mindent jól csináltatok.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!