Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ki ismeri szever misit? Sajna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki ismeri szever misit? Sajna torolte az instajat aki ismerte fotórol videórol csak nekem tetszett?

Figyelt kérdés
Szep passziv meleg fiuka 14 evesen volt napixaron kirakva azóta néztem most elmúlt 18 de kb 15nek nezzki rengetegszer kivertem rá de már nincs új képe ma törölte az instagramját ki ismerte?

#fiú #transz #Instagram #Meleg transz
2021. jan. 5. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Szever Mimi néven megtalálod, időközben rájött hogy transz lány. :)
2021. jan. 5. 16:14
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
A facebook linkje még mindig misi, de ő már mimi :)
2021. jan. 5. 16:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Szeretteim a fotóira recsizni evekig meg jó hogy van egy csomó lementettem fotóm róla
2021. jan. 5. 16:32
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

Én még a képeiről is lemaradtam, szóval nem tudok nyilatkozni.

De a napiszar ezért nem üti meg a bokályát? Kiskorú képet jogosulatlanul használták fel szexuális közegben...

2021. jan. 5. 17:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Youtuberol egy videót rakott ki a szever misi onnan masolta a napiszar ez mitol szexualis?
2021. jan. 5. 17:39
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Ja oké azt hittem facebookról vagy másik privát oldalról vették, mint ahogy ocsmány módon szokták. Ettől függetlenül kiskorú képe szexuális közegben még mindig nem túl legális... Nem a misi képe szexuális, hanem a napiszar közege.
2021. jan. 5. 17:47
 7/9 anonim ***** válasza:
89%
Anno 2018 elején jóba voltam vele amikor kezdett befutni a youtube csatornája, igaz nem sokáig tartott
2021. jan. 5. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég jó csaj lett.
2021. jan. 15. 21:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Szintis Laci ... Szintis Laci! Ki az a Misi?
2021. jan. 16. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!