Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha a nagyon kicsi farkú srácok jönnek be?
Figyelt kérdés
Uni vagyok, 18 éves2021. jan. 3. 13:04
2/10 anonim válasza:
Miért lenne gáz, nem az.
Vagy most így próbálsz itt ismerkedni? 1-2privátot hátha kapsz rá.
3/10 anonim válasza:
Nem gáz. Nekem is. Ennek ellenére nem futok kis méretű srácokba. :(
4/10 Meleg22 válasza:
Egy részem azzal a magyarázattal szolgált erre nemrég.: hogy főleg aktívként, néha ha kedvem van a passzív fél szerepéhez, jobban örülnék egy kisebb farkú srácnak, könnyebben be engedném, és igazából egy termetesebb példányt biztos nem tudnék be engedni...:D
Szal hogy idővel ez az érzés úgy alakult át bennem, hogy egyre inkább a kisebb farkúak jönnek be, mint az átlagos, vagy nagyobbak..:)
Részemről nincs ebben semmi rossz, mindenki azt szereti amit szeretni akar.^^,
5/10 anonim válasza:
Nem gáz, kinek ez, kinek a nagy :)
20F
7/10 anonim válasza:
Aktív vagy passzív vagy? Nekem nyolc centinél nagyobb be megy..
9/10 anonim válasza:
Nem gondolom, hogy az lenne. Nekem is a kis farkúak jönnek be. Ha nagy farkat akarok kényeztetni kiverem a sajátom :D.
26/F
10/10 anonim válasza:
Én vagyok a hetes válaszoló, kimaradt a nem szó. Mármint nyolc centinél hosszabb nem megy be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!