Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom, hogy két-három arcképből már el kell tudni dönteni, hogy bejön-e a másik?
nem csak te:)
van olyan,hogy taliztam valakivel,de nem jött be, de nem akartam bunkó lenni,és beszélgettünk ilyenek,ami okés volt de ennyi:)
aki meg leírja,hogy jóképű,de nem küldd képet,na az csúnya
Nem csak te gondolod.
Én már olyan idiótával is beszéltem, aki felháborodott azért, mert a három arcképem mellé nem voltam hajlandó a testemről is képet küldeni. Úgy, hogy neki mindössze egy képe volt kint!
Én most éppen a magadfajtákról beszélek. Miért nem voltál képes a képről megállapítani, hogy nem fog bejönni?
kérdező: azért egy szelídebb hangnemet,ha megy:) köszi
azért volt,mert új voltam ismerkedésben és gondoltam miért ne alapon. Nem küldött képet,de váltig állította,hogy jól néz ki,aztán élőben amúgy nem. érted? szóval ne magadfajtázz.
Miért kell a másikat lehulyezni?
Te meg tahó, mondjuk a stílusbol hasonlitasz itt valakire:-):-)
Na de hajrá neked
Bocs, nem bírom a hazudozást. Mikor rádöbbentél, hogy pont a magadfajtákról szól a kérdés, akkor találtad ki a mesét, hogy valójában te képet sem kértél találkozó előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!