Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem írja meg sok ember...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írja meg sok ember ha nem okés a másik? Miért tilt vagy sunnyog inkább?

Figyelt kérdés
Tudom, kellemetlen nemet mondani, de ha azt írja az ember, hogy jól néz ki de sajna más tipust keres. Aki ezen besértődik az .... De korrektebb írni egy ilyen választ mint letiltani, nem válaszolni, stb. Nem?
2020. dec. 28. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
Mert az emberek több mint 90%-a nem képes egyenes lenni saját magával sem, nem hogy másokkal..
2020. dec. 28. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:
69%
Gerinctelen dolog az tuti. De 1-essel maximálisan egyet értek.
2020. dec. 28. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Mert ezeken az oldalakon szexuális tárgyként kezelik egymást az emberek. “Hány éves vagy, hogy nézel ki, mit csinálsz,stb”. Az emberi tényező kimarad, így egyszerűbb tiltani, hogy ne fussanak össze ismét.
2020. dec. 28. 12:27
 4/8 anonim ***** válasza:
69%
Így van. A személytelenség lehetővé teszi. ÉS ritkán van következmény.
2020. dec. 28. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én azért visszakérdezek: mi esik jobban? Az, ha valaki "eltűnik", vagy ha szépen, "gerincesen" megírja, hogy ocsmány vagy?
2020. dec. 28. 12:35
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Több oka van. A net arctalansága mögé bújva bunkóbbak az emberek, jobban elő tud jönni az igazi énjüknek a rosszabbik oldala. A másik... ha valaki napi 25x levelet kap akkor nem válaszol csak nyom rá egy törlésgombot. Ha mindenkinek válaszolna akkor elvenné az idejét. Arról nem is beszélve hogy - sajnos - van egy csomó idióta, aki képtelen elfogadni a nemet és átcsap zaklatóba ha elutasítják.
2020. dec. 28. 12:38
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

Az esik jobban ha visszaírnak. Hogy miért? Mert tiszta a szitu. Nem azt kell írni hogy ocsmány vagy, hanem hogy köszi, de nekem nem vagy az esetem.

Tudod az a fura hogy ha megírom hogy köszönöm a képeket, de én más típust keresek, akkor tudod mi van??? Megköszönik hogy visszaírtam. Érted parasztocskám? Már sajnos azt is meg kell köszönni ha valaki írásban visszautasít. Itt tartunk. Ez szánalmas.

2020. dec. 28. 12:41
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A 6. válaszoló utolsó mondata a lényeg. Ha nemet mondasz kultúráltan, akkor kamus vagy,jön a szitkozódás, zaklatás. Egyszerűbb eltűnni vagy tiltani
2020. dec. 28. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!