Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy viszonyultok a köldökötök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viszonyultok a köldökötökhöz? Szexinek találjátok? És másik pasi köldöke be tud indítani? Van szőrcsíkotok, ami a köldöktől indul és megy lefelé?

Figyelt kérdés
Mielőtt meglepő lenne a kérdés.... Kockás has ide vagy oda, képzelj el egy hasat köldök nélkül.... Olyan mint egy mellkas mellbimbók nélkül.... Miért van mégis, hogy a mellbimbókat többször emlegetjük, mint a köldököt? Pedig egy akármilyen kockás hasnak sem lenne semmilyen szexuális kisugárzása köldök nélkül... ebbe belegondoltatok már? Beszélgessünk kicsit erről

2020. dec. 17. 08:37
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Maga a köldök nem izgat. Egy lapos de nem kockás has úgy ha mellette van mellizom és vállizom izmos kar, az nagy izgat
2020. dec. 17. 09:11
 2/9 anonim ***** válasza:
10%

Nem mondom hogy izgat, de a formája nem mindegy annak sem. Undorítónak tartom például a kifele domborodó köldököt ami kibugyan. Uhh. De a szőrcsíkot egyáltalán nem tartom furának a legtöbb embernek van. Nekem is sajnos, borotválnom is kell mindig.

24N

2020. dec. 17. 09:42
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
#2 Kategória!!!!!
2020. dec. 17. 10:31
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
#3 basszus tényleg. Bocsesz
2020. dec. 17. 10:50
 5/9 anonim ***** válasza:
96%

Volt fiúmnak tuti tetszett titokban(sose mondta).

Mondta,hogy szexi neki ha van szőrcsík meg stb.

Az enyém nem tetszik magamnak, nagyon kint van, sokszor mondta, hogy neki bejön így is.

Engem nem a köldök izgat, hanem az hogy ez mást izgat és tudom izgatni vele(? 😂)

22f

2020. dec. 17. 11:05
 6/9 anonim ***** válasza:
96%
Én minden pasinak alaposan megnéznem a küldökét, sokszor elég feltűnően istudom bámulni. Volt is már belőle gondom.Nagyon be tud indítani, ha szép köldöke van valakinek, pláne ha nem csupasz. Nekem is van a farkam és a köldököm között szőrcsík Az én köldököm elég mély. szerintem is kevés figyelmet kap.
2020. dec. 18. 12:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon izgatna, ha egy másik fiú foglalkozna a köldökömmel, de sajnos a kockás hastól messze vagyok :/
2020. dec. 18. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
84%
Én szeretem ha valakinek mély a köldöke. Viszont a lapos kockás hasért nem vagyok oda. Legyen kicsit szőrös is.
2020. dec. 19. 04:12
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten bejön a köldök és az enyémet is szeretem. Meg szeretem, ha játszanak vele. Amúgy a csupasz mély köldök jön be leginkább, egy kis pocakkal.
2021. júl. 7. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!