Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen volt az életed? Mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen volt az életed? Mit tennél máshogy?

Figyelt kérdés

Én még elég fiatal vagyok, elôttem az élet és biztos vagyok benne, hogy rengeteg dolgot fogok megbánni az életben, ahogy mindenki más is, de szeretnék egy boldog életet.

Öreg, idôsebb, vagy akár 40-es, 30-as pasik, akik melegként élték és élik le az életüket itthon Magyarországon, vagy akár külföldön. Milyennek írnátok le nagy általánosságban az életeteket? Szenvedés, szomorúság, vagy vidámság, esetleg örökös várakozás, lassan halványuló remény? Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, az életekre, a bennük eltelô évekre. Gondolkoztatok-e azon fiatalon, hogy kiköltözzetek valahova a nagyvilágba, ahol jobb az élet. És útólag hogy viszonyultok a döntéshez, megbántátok, vagy helyeslitek?

Bennem rengeteg kérdés merült fel az utóbbi években. Nem tudom, hogy hol és hogy akarok élni. Nem tudom, hogy ki akarok lenni és kinek akarom magam mutatni. Félek a veszteségektôl, az emberek tekintetétôl, a családom reakciójától.

Szeretném tudni, hogy mások hogy döntöttek az életükben, hogy példát vehessek valahonnan.

Nem szeretnék felsérteni régi sebeket, aki úgy érzi, hogy nem szeretné felidézni ezeket az éveket, teljes mértékben megértem és senkinek sem kötelessege válaszolni a kérdésemre.

2021. jan. 1. 02:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Viszont azt tudod ugye, hogy ez azt jelenti, hogy valamit nem találtál meg benne. Mivel mindkettőteknek oké, így nincs gáz. A ti döntésetek.
2021. jan. 1. 19:01
 12/12 kovpet ***** válasza:
100%
7: Szerintem ha végrendelkezni akarsz, azt most tedd meg. Akármi történhet és a végrendeletet úgyis bármikor lehet módosítani, ha úgy gondolod.
2021. jan. 2. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!