Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg és biszex fiúk és férfiak! Hány gyereket szeretnétek, és hány évesen?
Innentől kezdve bármikor jöhetne a gyerek, ha 1. legalább 5 éve együtt vagyok valakivel boldog párkapcsolatban 2. ő is akarna gyereket 3. legalább kényelmes középosztálybeli színvonalon élünk 4. legalább egyikünk karrierje úgy állna, hogy otthon tudna maradni egy ideig probléma nélkül. Jelenleg szingli vagyok, szóval leghamarabb is csak 5 év múlva szeretnék gyereket. 1 vagy 2 gyereket szeretnék csak, sosem vágytam nagy családra.
+bónusz: ha leváltják a Fidesz kormányt vagy külföldön telepedtem le. Ugye most nem is lenne lehetséges az örökbefogadás, de nem is lennék elégedett azzal, hogy csak az egyikünk a törvényesen örökbefogadó, szóval szint mindegy is a szigorítás.
25/F
Ha heteró és gazdag lennék, 3-4 gyerekem tuti lenne.
De így eléggé reménytelen, főleg úgy hogy nekem nem kéne más gyereke, csak ami biológiailag is az enyém..
Be tudnánk vállalni párommal
Már minden meg engedi
De most lehetőség nincs rá
Venni meg nem akarunk.
Testvéreket fogadnánk örökbe.
Idősebbeket. 5-10 évesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!