Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti miért szeretnétek gyereket?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 14. 01:02
1/10 anonim válasza:
Ez ugyanolyan ösztön náluk, mint a nőknél.
Csak általában nem annyira erős.
3/10 anonim válasza:
Rövid válasz:
A család a második legszebb Dharma. A gyerekektől is lehet (és érdemes és kell) tanulni. Megtiszteltetés, ha az Úr rám bíz valakit felnevelésre. Ha már csináltam magamnak egy helyet a Földön, akár más is élvezze a munkám.
4/10 anonim válasza:
Hogy ne legyen lehetőségem unatkozni a hátralevő életemben.
5/10 anonim válasza:
Mert én egyáltalán nem szeretnék gyereket.
6/10 Derwer válasza:
Én azért hogy taníthassam, hogy letrehozzak egy valakit aki nálam is "jobb" lesz.
7/10 anonim válasza:
#3, nálad ez erőltetett jóság vagy tiszta fejjel is ezt gondolod? Az úrnak és a hitnek semmi köze hozzá, hogy csinálsz e gyereket vagy nem - akinek gyereke lesz, az saját elhatározás, nem pedig égi áldás.
8/10 anonim válasza:
Én szeretnék majd 5-10 év múlva, mert ez az élet rendje. És ahogy írják, hogy ne legyen lehetőségem unatkozni.
Csak az a baj, hogy a nők nem szeretnek engem, ezért a gyerek nem adatik meg nekem. Ezen a ponton bukik a dolog.
9/10 A kérdező kommentje:
Elég gyenge érvek,bocsi h ezt mondom,kivéve azt aki az Istennel jött.
2019. ápr. 14. 15:33
10/10 anonim válasza:
Az ösztön gyenge érv, de az isten nem?
Akkor ez egy vallási kérdés.
Kéretik oda áttenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!