Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegség okozta depressziótól ki lehet gyógyulni?
22 éves "helyesnek mondott" srac vagyok, meg nem voltam senkivel. Gimis korom óta folyamatos depresszió kínoz, mert nem merek fiúval találkozni, undorodom magamtól az egész lényemtől. Megfelélesi kényszer miatt rondának, gebének, szerencsétlennek látom magam.
Csaladom keresztény konzervatív, most karácsonykor is megkaptam a "mikor lesz mar barátnőd?" kérdést, és a 18 éves öcsémnek is van, nekem meg helyes fiúnak miért nincs, meg milyen ilyet is felvetettek hogy milyen jó lenne majd pár év múlva majd unokázni...
Egyetemet most végeztem piacképes szakon, de úgy érzem ehhez is béna vagyok, sehova se vesznek majd fel engem a nyomorékot állasinterjún, így belekezdeni se tudok. Nem merek fiúkkal találkozni, fenn vagyok társkeresőn, nem megy. Ha elmennék, kerdezgetnék hogy hova mész koronavírus idején, minden be van zárva. Ne adj isten ott aludnék valakinél, már tiszta idegbetegek lennének hogy mégis melyik lány mutasd már meg facebookon. Igen, ilyen romboló, féltő, mindenbe beleszóló szüleim vannak, miattuk is vagyok ennyire selejt. Utálom magam, az életem, legszívesebbek megölném magam és akkor végre szabad lennék. Mert ilyen család mellett sose lehetek boldog, megszakítani meg nem tudom a kapcsolatot velük, mert anyám már fenyegetőzne, meg zsarolna hogy miért fizettük ezt meg azt, szívtelen vagyok stb.
Első két mondatot olvastam
A depressziód okát le is írtad.
Amin csak TE tudsz változtatni.
Nagyjából átérzem a problémád. Én is keresztény konzervatív családban nőttem fel. Szerencsére, már külön élek, így sokkal jobb. Na meg tényleg jót tesz, ha van olyan barátod, aki támogat lelkileg.
Felőlem, akár írhatsz is, szívesen meghallgatlak. :)
Nem
Én próbáltam kiélni a melegségem, volt több kapcsolatom is, de mára mégis homofóbnak érzem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!