Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegség okozta depressziótó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegség okozta depressziótól ki lehet gyógyulni?

Figyelt kérdés

22 éves "helyesnek mondott" srac vagyok, meg nem voltam senkivel. Gimis korom óta folyamatos depresszió kínoz, mert nem merek fiúval találkozni, undorodom magamtól az egész lényemtől. Megfelélesi kényszer miatt rondának, gebének, szerencsétlennek látom magam.

Csaladom keresztény konzervatív, most karácsonykor is megkaptam a "mikor lesz mar barátnőd?" kérdést, és a 18 éves öcsémnek is van, nekem meg helyes fiúnak miért nincs, meg milyen ilyet is felvetettek hogy milyen jó lenne majd pár év múlva majd unokázni...

Egyetemet most végeztem piacképes szakon, de úgy érzem ehhez is béna vagyok, sehova se vesznek majd fel engem a nyomorékot állasinterjún, így belekezdeni se tudok. Nem merek fiúkkal találkozni, fenn vagyok társkeresőn, nem megy. Ha elmennék, kerdezgetnék hogy hova mész koronavírus idején, minden be van zárva. Ne adj isten ott aludnék valakinél, már tiszta idegbetegek lennének hogy mégis melyik lány mutasd már meg facebookon. Igen, ilyen romboló, féltő, mindenbe beleszóló szüleim vannak, miattuk is vagyok ennyire selejt. Utálom magam, az életem, legszívesebbek megölném magam és akkor végre szabad lennék. Mert ilyen család mellett sose lehetek boldog, megszakítani meg nem tudom a kapcsolatot velük, mert anyám már fenyegetőzne, meg zsarolna hogy miért fizettük ezt meg azt, szívtelen vagyok stb.

2020. dec. 28. 22:26
1 2
 11/15 -remete- ***** válasza:
80%
Romeo barátkozz adj esélyt magadnak. Ami fontos valóban elkell költözni az otthoni mérgező közegből. Barmit is mondjanak a szülők ha lehúznak akkor egy megkeseredett ember leszel.
2020. dec. 29. 07:44
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Első két mondatot olvastam

A depressziód okát le is írtad.

Amin csak TE tudsz változtatni.

2020. dec. 29. 09:26
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Beszélj az öccséddel, ha jóba vagy vele, kérdezd meg ő hogy látja a dolgot. Illetve mivel vallásos vagy némi őszinte fohász és ima is biztosan segítene..
2020. dec. 29. 13:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyjából átérzem a problémád. Én is keresztény konzervatív családban nőttem fel. Szerencsére, már külön élek, így sokkal jobb. Na meg tényleg jót tesz, ha van olyan barátod, aki támogat lelkileg.

Felőlem, akár írhatsz is, szívesen meghallgatlak. :)

2020. dec. 29. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:
11%

Nem

Én próbáltam kiélni a melegségem, volt több kapcsolatom is, de mára mégis homofóbnak érzem magam

2020. dec. 29. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!