Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Idősebbek, a korral változik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idősebbek, a korral változik az elvárásotok?

Figyelt kérdés
Tehát pl a korosztály. Én mindig a 16-25 közötti passzív srácokat csíptem. Azonban ahogy öregszem félek nem lesz esélyem náluk. Félek is ettől. Azonban érdekel, hogy vajon majd akkor változik a korosztályi elvárásom is? Vagy mit tapasztaltok? Kort is írjatok.
2020. dec. 26. 17:54
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Nem a kor miatt szexi valaki. Ez majd akkor fog változni amikor feladod végre az elveid, és kinyitod a szemed, majd rájössz hogy sok 30-as 40-es pasi van aki ad magára, jól néz ki és szexi. És ha majd a szexet nem a korral teszed egyenlővé.
2020. dec. 26. 18:13
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
1-3s jól mondja. Annyival egészíteném ki az övét, hogy a saját korod is fogadd el. Mindenki öregszik. Ne a fiatal szexpartneremnek próbáld meg betölteni a múló fiatalságod okozta űrt és pánikot. Inkább keress párt magad mellé.
2020. dec. 26. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
90%

Nem annyira az elvárás változik, inkább a korosztály bővül. 40 felett ugyanúgy bejönnek majd a huszonévesek is, de addigra - magadból kiindulva - rájössz, hogy az ember 40 körül sem öreg, és nem érted majd, a huszonéveseknek mi bajuk veled :) Pedig valószínű ugyanilyen voltál egykor, számodra sem volt opció egy 20 évvel idősebb pali. Aztán lassan elfogadod az öregedést, tulajdonképpen szintet lépsz azokkal a fiatalokkal szemben, akik még azt hiszik, a fiatalságuk örök. De a 40 még bőven jó, és ez nem önigazolás.

40F

2020. dec. 26. 18:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Igen sajnos nekem az a szexi a fiatalokban hogy olyan kis lelkesek még. Olyan szexin vadak. Nem tudom ezt jól megírni. De ott van bennük vmi ami aztán eltűnik. Sármos lehet egy 30-as 40-es stb pasi is. Csak az nem az amire vágyom. Nekem ez a vadság a szexi.
2020. dec. 26. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:
15%
Hagyd békén a fiatalokat és keress a saját korosztályodban partnert.
2020. dec. 26. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!