Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, ülnétek modellt egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ülnétek modellt egy aktképnek ? Mi lenne az elvárásotok a festővel szemben ? Magatoknak akarnátok a képet ?

Figyelt kérdés
2020. szept. 9. 15:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. szept. 9. 15:57
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Miért ne. Szerintem nincs ebben semmi kivetnivaló.
2020. szept. 9. 15:57
 3/12 anonim válasza:
100%

Ha lenne kellő önbizalmam és mínusz 20 kgom akkor igen. Férjemnek csináltatnék képet

Persze olyan művésznek állnék modellt akinek van ellenőrizhető háttere, szóval nem fog elrabolni és eladni vagy visszaélni bármivel is :D

2020. szept. 9. 16:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én igen, annyi az elvárásom, hogy az illető tényleg festő legyen (kérnék tőle referenciát) ne pedig az legyen h csak ilyen indokkal akar levetkőztetni egy lányt. A képet nem feltétlenül akarnám magamnak, inkább annak örülnék ha kiállításokon szerepelne.
2020. szept. 9. 16:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. szept. 9. 16:18
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
3! " olyan művésznek állnék modellt aki...... nem fog elrabolni és eladni." Hüüüüha! Van itt para böven.
2020. szept. 9. 16:19
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Persze,ülve,háttal.
2020. szept. 9. 16:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Annyi elvárásom lenne, hogy ne csajozásra használja az alkalmat, hanem tényleg a festményen legyen a hangsúly.
2020. szept. 9. 17:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Én képzőművész vagyok, ez nem olyan ám mint ahogy móricka elképzeli...

Élő modellkedni fáj. Még ha át-áthelyezed a súlyt, úgy is elgémberedik, görcsöl.

A reflektor éget.

A hivatalos modellek nagyrészt 50+os alkeszok, takarítónő típusok.

Egy jó modell karakteres, és ez általában nem szépet jelent feltétlen hanem furát, egyedit.

2020. szept. 9. 17:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ültem már, de akkor egyszerre nyolc embernek heteken át. Ezek az ember rám, mint modellre néztek, és nem rám, mint lehetséges barátnőre. Sokan ezt nem értik és csak keresnek valami lehetőséget, hogy lássanak egy meztelen lányt, holott nagyon nem erről van szó.

Ahogy a #9-es írja, nem olyan ez, mint amilyennek te hiheted, de egy alkalommal számomra megérte, mert nagyon jó élmény volt.

22/L

2020. szept. 9. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!