Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mi az elvárásotok egy nő fehérneműjével kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Milyet szerettek? Milyen legyen a hétköznapokban vagy különlegesebb alkalmakkor? Mindig legyen tökéletesen passzoló szett (bugyi,melltartó)? Egyéb dolgok?2020. jún. 26. 10:07
1/7 anonim válasza:
legyen tiszta és ne 3 napos :D
néha a tanga izgat, de általában a francia tetszik jobban, néha meg az, ha nincs semmi :)
2/7 anonim válasza:
Legyen tiszta, friss, és legyen jó az illata!!
3/7 anonim válasza:
Nekem tök mindegy, hordjon olyat, ami neki tetszik és kényelmes. Úgyis lekerül róla, ha olyan a helyzet. Asszonynak van egy-két bugyija, ami nekem nem tetszik, de ő attól még hordja, mert jól érzi magát benne.
4/7 anonim válasza:
Az szerintem alap dolog, hogy tiszta, nem lyukas-szakadt mindenhol, ezen felül álljon jól a hölgynek.
Párom sokáig hagyományos pamut bugyit hordott, most már viszont csak tangát, abból is inkább csipkét. Rájött, hogy igazam van, hogy kiemeli a fenekét, és ezzel minden nap kedveskedik nekem.
5/7 anonim válasza:
Ne legyen szaros, kb. ennyi az elvárásom. Ami benne van, az fontosabb.
6/7 anonim válasza:
Ápolt, tiszta legyen, ne szakadt - ennyi az elvárás. Minden más csak extra és örülök neki, ha meglepnek vele, elveszik mert tetszeni akarnak nekem, de semmiképpen sem elvárás.
7/7 anonim válasza:
A szoba sarkábol kukkoljon bennünket:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!