Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero pasik már csináltak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero pasik már csináltak olyat hogy felpróbálták a lány testvérük, anyjuk vagy bnőjük fehérneműjét?

Figyelt kérdés
Ha igen akkor milyen érzés volt?
2017. máj. 31. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem. Érdekes, ez eddig meg sem fordult a fejemben.
2017. máj. 31. 14:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Barátnőm tangáját előtte poénból felvettem.

Szorított, mert jó pár mérettel kisebb mint én. :D

És hiába magyarázzák a csajok, hogy a farpofák közé bevágó textil nem zavar és szabadabb érzést kelt, nekem az ánuszomon csiklandozó szövet, napközben minden volna csak nem kellemes.

Egyébként nincs ilyen fétisem, tehát semmilyen különösebb érzést nem keltett, szimplán egy ruhadarab ami rajtam volt 1-2 percet.

2017. máj. 31. 16:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Én régen, tini koromban felpróbálgattam hugom fehérneműit, és egyes ruháit tulajdonképpen beöltöztem tesómnak, aztán néztem magam a tükörben, pózoltam, majd utána kivertem.

Lehet beteges, de ez van, aztán lett bnőm és ez elmúlt.

2017. jún. 1. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!