Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakit elitélhetnek 17 éves lánnyal való ismerkedésért? Ha a lány 2 hónap múlva 18?
Figyelt kérdés
Törvényre vagyok kíváncsi nem arra hogy úgy tudom hogy nem,vagy igen!! Előre is köszönöm.2017. máj. 29. 22:22
1/9 anonim válasza:
Magyarországon 14 év a beleegyezési korhatár, szóval nem
4/9 anonim válasza:
Ismerkedésért?? Bárkivel megismerkedhetsz, óvodással is. Az nem bűn.
5/9 anonim válasza:
Hülyeségért kellene elítélni téged.
6/9 anonim válasza:
Szerintem inkább maradj az 5 combú barátnődnél.
7/9 anonim válasza:
Bármilyen korú lánnyal ismerkedhetsz, ha szexelni is akarsz, az már mástészta. 14 év alatt kiskorú, azért lecsuknak (oké, kivéve, ha te is hasonló korú vagy). 16 éves korig szülői beleegyezés kellene elvileg. 16 felett, viszont már csak az apjától kell félned.
8/9 anonim válasza:
Na akkor elmondom a jogot:
Ha a 12. életévét betöltötte valaki, de még nincs 18 éves, akkor fiatalkorúnak számít. Magyarul: ha 12. életévét betöltötte valaki, akkor szexelhet törvényesen olyan illetővel, aki legfeljebb 17 éves, tehát 18-at még nem töltötte be.
Aki 14. életévét betölti, már nincs kori kritérium, felnőttel is szexelhet, akár 89 éves illetővel is. Ezért ez a beleegyezési korhatár a fiatalkorúaknál, hogy felnőttel is létesíthessen szexuális kapcsolatot. Világos?
Vastagon leszarják, hogy valaki 17 éves. A lényeg, ha már 14 elmúlt, akkor azt csinál ilyen téren, amit akar kényszerítés, fizikai és mentális ráhatás (erőszak) nélkül persze.
9/9 anonim válasza:
Nincs olyan törvény, amely tiltaná az ismerkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!